«Sutrer og klager»: Biden forteller Georgia-velgere at han ikke forstår hvorfor Trump vil fortsette sitt arbeid

Den valgte presidenten Joe Biden har stilt spørsmålstegn ved Donald Trumps nåværende valgutfordringer og sa at den avtroppende administrerende direktøren bruker mer tid på å «sutre og klage» enn han gjør om sitt kontor.

«Presidenten bruker mer tid på å sutre og klage enn å gjøre noe med saken,» sa Biden på en kampanjestopp i Georgia i forkant av to parlamentsvalg, som vil avgjøre hvilket parti som kontrollerer Senatet, som refererer til den langsomme Govt-19-vaksineleveranseprosessen.

«Jeg vet ikke hvorfor han fremdeles vil ha jobben, han vil ikke gjøre jobben,» sa sittende president Trump om å prøve å bane vei for en ny periode.

Kommentarene kom en dag etter at han spilte inn en lørdagstelefonsamtale mellom Trump og statsrepresentanter i Georgia, som den gang sa at han ønsket å hjelpe statsledere med å «finne» de 12 000 stemmene som trengs for å vinne staten. Selv noen lovgivere fra GOP, som generelt stiller seg med presidenten, har blitt kritisert for å ha presset statlige tjenestemenn til å hjelpe en stat med å vinne urettferdig og øke antallet valgkollegier.

Etter at alle stemmene var talt, ble Biden erklært vinneren av presidentløpet i Georgia – igjen etter to statlige tellinger. Han uttalte at han ville erstatte personen som hadde ertet ham åpent om 16 dager.

“Vi har vunnet her tre ganger. Hver anmeldelse, «sa Biden.» Jeg tror vi skal regne det som tre stater. «

«Det er det,» sa han. «I morgen kan det være en ny dag for USA og Georgia.»

«Georgia, hele landet leter etter deg. … Kraften er virkelig i hendene dine. En stat kan liste opp læreplanen ikke bare for de neste fire årene, men for neste generasjon, ”sa Biden, til tross for at han hadde et betydelig antall Senatseter i midtveisvalget i 2022.

Kommentarene hans kom i Atlanta, hvor demokratene håper å få en større stemme for å oppveie en større konservativ stemme på landsbygda. Trump vil delta på et møte i Dalton klokken 21 mandag.

Meningsmålinger som er tatt før og etter jul, antyder at begge senatavrenningene er død varme. Noen ga en liten ledelse til to GOP-kandidater, mens andre fremhevet demokrater. Men hver margin falt godt innenfor feilområdet for hver undersøkelse, noe som betyr at arten vil se nakke og nakke noen uker etter å ha vunnet det langsiktige røde nivået, Mr. Pitan.

Til tross for at Biden uttalte eller tvitret titusenvis av falske og villedende uttalelser i løpet av hans periode, til tross for protester fra Biden og andre, så den valgte presidenten på tirsdag ut til å utvide potensialet hvis demokratene vinner begge raser.

Han sa at et senat i demokratiske hender kunne «stoppe stimulansjekken på $ 2000 i Washington.» Faktisk vil demokratene være den slankeste av flertallet, med Kamala Harris, som ble valgt til visepresident, avgi eventuelle uavgjortstemmer. Hvis 60-stemmekravet for lovgivning ikke blir eliminert, vil demokrater alltid trenge minst 10 republikanere for å stemme med dem.

Han sa onsdag at det var «lett å hjelpe stater med å skaffe ressursene de trenger for å skaffe vaksiner», mens det var lett å komme til en annen lettelse for regjeringen, selv ledere som var involvert i tidligere samtalerunder sa det motsatte.

Men Biden fortsatte å kritisere den avtroppende administrasjonen hardt og sa «vi vet det» om logistikkutfordringene ved å skaffe vaksiner.

Han sa at det var «synd hva som skjer» etter at Trump-tjenestemenn innrømmet forrige uke at titusenvis av injiserte vaksiner hadde forlatt sine opprinnelige mål.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *