Svart røyk og flammer etter eksplosjon i Nashville – VG

Lokalt politi sier at hendelsen ser ut til å ha vært en «bevisst handling.» Alle tre skal ha vært innlagt på sykehus med lettere skader.

Publisert:

Lokalavisen The Tennessee rapporterte En eksplosjon ble sett i Nashville flere mil om morgenen etter julaften.

Bomberen slo til rett etter klokka 06:30 på 2nd Avenue i sentrum av Nashville Lokalt politi. De sier også at eksplosjonen var knyttet til et kjøretøy.

– Det ser ut til å være en bevisst handling. Han skriver at politiet stenger gater i sentrum mens etterforskningen fortsetter Metro Nashville Police Department på Twitter.

Under en pressekonferanse sa politiet at tre personer ble kjørt til sykehus i forbindelse med hendelsen, men ingen alvorlige skader ble rapportert. Nyhetskanal5.

Cameron Taylor, en journalist med nyhetskanalen WSMV Rapporter på Twitter Politiet har sendt en bombetropp til stedet. Årsaken til eksplosjonen er foreløpig ikke kjent.

Mange brukere på Twitter legger ut bilder av hendelsen der de kan se åpen ild, tett røyk og skader på nærliggende bygninger.

Fla dekket av flammer

– Øyenvitne Buck McCoy sier at trær ble kastet overalt og glass var overalt Nyhetskanal CNN

Bomberen slo til rett etter middagstid foran hjemmet hans i Nashville Har lastet opp en video på Facebook-siden sin Han viser noen skader etter hendelsen.

Også forteller han til nyhetskanalen at han så flere biler «dekket av flammer».

McCoy skal ha ikke merket noen skader etter hendelsen, men bemerket at mange i området var i sjokk.

Tre skader: Tre personer ble kjørt til sykehus uten alvorlige skader etter eksplosjonen. Foto: Andrew Nellus / tennesian.com/x028835

– En hendelse har skjedd med en eksplosjon. Dette er en pågående hendelse. Metro Nashville Police Department og Nashville Fire Department er på stedet. Nashville brannvesen sa at ingen ytterligere detaljer ble gitt på dette tidspunktet Fox17.

READ  Sverige, Norge, Danmark og Finland presenterer sitt felles kandidatur

Av frykt for ytterligere eksplosjoner spurte brannvesenet personer i nærheten om å flytte minst to kvartaler fra stedet. Nyhetskanal5.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *