Sveitsisk team for å lage tetraspore digital dual-reNews

Shell og RWE har gitt det sveitsiske selskapet Axellos i oppdrag å bruke Integra, en strukturell simuleringsprogramvare designet for å modellere Tetrasbor flytende fundamentdemonstrator, som vil bli installert utenfor Norge senere i år.

Axellos ‘programvare vil bidra til å akselerere demonstrasjonen av den industrialiserte havbunnen.

Den digitale tetraspar-strukturen samhandler med sensorene og fungerer som en omfattende, komplett arkitektonisk modell av demonstranten.

Hensikten er å gi innsikt i å gjøre ytterligere forbedringer i utformingen og driften av konseptet, noe som resulterer i lavere kostnader, optimalt vedlikehold og forskningsarbeidsflyt blant mange andre fordeler.

Axelos VP Kundesuksess Michael von Horsema Puma sa: “Dette er et veldig spennende prosjekt.

“Kommersialiseringen av flytende sjøluft, som er avgjørende for vår evne til å nå målene i Parisavtalen, har blitt hemmet av de høye kostnadene ved eksisterende design og påfølgende drift av dem.

– Tetrasbar-konseptet kan endre det fullstendig, og ved å bruke Integra kan utviklere forbedre designen ytterligere og øke bekreftelsen.

“Det vil være viktig å få tilbakemelding til markedet snart.”

Steven Gijp, Shell Offshore Wind Project Engineer, sa: “Shell er fokusert på å identifisere og utvikle neste generasjons teknologier som vil akselerere energikonvertering.

“Partnerskapet mellom Axellos, Tetrasbor, RWE og Shell gjør det mulig å skalere og administrere flytende havturbiner, samtidig som de er tryggere og mer kostnadseffektive, slik at utviklere får tilgang til dypere og mer utfordrende vann rundt om i verden.”

Dette er den andre flytende vindseieren for Axellos, med digitale tvillinger som allerede er innebygd i Windflow Atlantic-prosjektet som en del av et amerikansk energidepartement.

Tetrasbor flytende flybase ble utviklet av Stystel Offshore Technology, grunnlagt av den danske oppfinneren Henrik Steistel.

READ  Fortum Oslo Worm CCS Project Listed for Innovation Fund | Nyheter

Den blir utviklet av Stystel Offshore Technology, Depco Renewable Energy, Shell og RWE. Prosjektet vil bli satt opp på et testanlegg for marin energi nær Stavanger, Sørøst-Norge, 13 km utenfor kysten.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *