Sverige, Norge og partnere diskuterer IP -sikkerhet i Kina og dets globale transaksjon

Det svenske handelskammeret er vertskap for frokostarrangementet sammen med Kina, Norges handelskammer Kina, Norynt Advisors og Stoke.

Mer om arrangementet:

Store og små selskaper i alle bransjer rundt om i verden og i Kina bruker og stoler i økende grad på intellektuell eiendom. I dagens økonomi vil “intellektuell kapital” innebygd i innovasjoner og kreativt innhold være like viktig for økonomisk vekst som tradisjonell kapital, varer og tjenester.

Svenske selskaper har lenge brukt intellektuell eiendom som et konkurransefortrinn globalt og har sterke signaturer for å utvikle tidløse design og “top offline” teknologi.

Etter hvert som Kinas kjøpekraft øker, er IP -sikkerhet viktigere enn noensinne. Dette gjenspeiles også i M & A-transaksjoner, der IP spiller en viktig rolle i evalueringen og reguleringen av grenseoverskridende transaksjoner.

Under samtalen vil Neville Lam, partner i Norient Advisors, presentere IP -anmeldelser fra et transaksjonsperspektiv, mens Jude Chen, daglig leder i Stoke, vil dele sin erfaring som generalkonsulent med stort fokus på IP.

Finn mer informasjon og registrer deg Her

READ  Carsten Warhome: OL -mester sier at skoteknologi 'påvirker idrettsutøvernes troverdighet'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *