Sybem har som mål å utvide CCU med den nye samarbeidsavtalen

Syfilis, en oljefeltleverandør, utforsker muligheter i karbonfangst og lagring (CCU) med en ny samarbeidsavtale.

Det italienske selskapet vil samarbeide med den norske produsenten Elke om å evaluere og identifisere potensielle utviklingsplaner og designløsninger for CCU-anlegget, som også vil ha flytende anlegg.

Det antas at stedet kan imøtekomme lasteskip som transporterer CO2, spesielt de som samles inn Nordlys Prosjekt i Norge.

Saibem sa at avtalen vil hjelpe Oslo-hovedkvarteret Elchem ​​med å nå sine netto nullmål gjennom ingeniør- og designferdigheter og erfaring.

Den fullførte tidligere en mulighetsstudie om subsea-transport av CO2 for Northern Lights-prosjektet, en felles utvikling mellom Equinor, Shell og Total.

Maricio Cordella, COO i Saibems Coastal E&C Division, sa: ”Dekompensasjon, sammen med hydrogen og fornybar energi, representerer en av de viktigste måtene å transformere energi, selvfølgelig, til gassen som vil være med oss ​​de neste årene.

“Dette er grunnen til at vi setter opp et bredt spekter av synspunkter på slike feltsamarbeid med Elk, som vil tillate oss å presentere vår biokatalytiske teknologi til fordel for produksjonen av nullangrepsmetaller.

«Cybemin CO2 Solutions er virkelig en enzymkarbonfangstteknologi som gir unike miljømessige og funksjonelle fordeler. Teknologien gir et nedverdigende alternativ til konvensjonelle CO2-fangstløsninger og er en del av våre bredere grønne produkter.

Vår solide bakgrunn innen fangstteknologi, langtransportrørledning og offshore- og marine CO2-injeksjonsøvelser er grunnleggende viktige egenskaper i nær fremtid. «

anbefalt for deg

Den britiske regjeringen gjør fremskritt med karbonfangstprosjekter

READ  Boring begynner med Tukong-karakteren

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *