Syv tvil i Predicted Leeds United Series og Rafinha – Wernham – Bern Cross

Syv Leeds United -spillere har blitt utelukket fra lørdagens sammenstøt med West Ham United på mistanke eller Elland Road.

Marcelo Pizza må grave dypt ned i triksekassen på Thorpe Arch for å være på sidelinjen i Premier League -sammenstøtet.

Etter å ha navngitt en gjennomsnittlig 19 år gammel benk i Newcastle United i forrige uke, ikke bli overrasket over å se noe lignende i morgen.

Av de syv mistenkte er fire bekreftet savnet. Tre midtstoppere Robin Koch, Diego Laurent og Pascal Strooke blir med på Patrick Bamfords John Charles-stand.

Laster inn video

Video ikke tilgjengelig

Selv om det var mulig å gå inn til byen på mandag og støtte et nytt sykkelfeltinitiativ frem til trekningen i fredags, Bamford Ikke tilgjengelig.

Fraværet av en England -landskamp er et stort slag, og det er allerede vanskelig å nå mål i 2021/22.

Luke Eiling, Rabinha Og det er en mistanke om at Jack Harrison ikke er klar til å styre eller avvise Pizza, selv om sistnevnte tydelig er klar over sin isolerte periode.

Forutsatt Harrison Han skapte ikke noe press eller press da han kom tilbake til treningen, og selv om arrangementene hans ble sterkt hindret, bør du i det minste vurdere at noen med hans erfaring var på benken.

Av Syke Et kneproblem ble forverret i en pressemelding fra klubben tirsdag morgen i fravær av hans og Pamfords Karabao Cup.

Til tross for sin beste innsats, kunne forsvareren ikke engang se fredagens kamp. Eiling ser ut til å være minst sannsynlig av de tre som gjør det.

READ  Sheffield United mot Chelsea: Premier League - Gratulerer! | Fotball

I kontrast, Rafinha, i stedet for å unngå tilstrekkelig umiddelbar behandling i Newcastle, ble værende i kamptrakten og vandret til sidelinjen for trening med Criscencio Summerville.

Den brasilianske kantspilleren var klar i sitt fravær fra klubbens uttalelse tirsdag angående skadesituasjonen. Selv om Pizza ikke vil love og levere for mye, tyder tegn på at Rafinha har nok sjanse til å gjøre nettopp det.

Rafinha er en skeptiker

Forestillingene til Charlie Cresswell og Jamie Chockleton i Fulham gir også spennende forlegenhet for å tygge pizza.

Spesielt for Cresswell forlot Pizza veien for å forklare hvor sterkt hans mening om den unge forsvareren endret seg mellom fredag ​​kveld og onsdag morgen.

Med fravær av kaptein Liam Cooper og Calvin Phillips, har Creswell en reell sjanse til å debutere i ligaen siden han har tjent godt foran forsvaret.

Pascal Stroezkins Premier League -debut på Anfield forrige sesong viste hvor ung og trygg Bealza er klar til å presse til dyp ende når en skadesituasjon er nødvendig.

Velg laget ditt for lørdagens kamp nedenfor og del det på sosiale medier. Vi var optimistiske og inneholdt tre tvil om at pizza ikke kunne utelukkes.

Matthews Clichy har stille gjort en rekke opptredener og vil trenge sitt erfarne team.

Poland International bør ta tak i hans sentrale køye og holde Stuart Dallas rett bak, noe som betyr at Shockleton kan bli presset tilbake på benken hvis han ikke rister på pizzaangrepet.

Tyler Roberts var frustrert igjen denne uken, men Pizzas tillit til Wales internasjonale er solid, spesielt i fravær av Bamford.

Rodrigo starter, men det kan komme ned på om Pizza vil spille bak ham på Shockleton -midtbanen eller om Roberts vil bli med ham som en andre spiss.

READ  Boeing England-spillere oppnår ingenting, argumenterer Jordan Henderson | England

Forutsatt at Robinhas helse er klar, starter han, og etter Daniel James oppmuntrende sving tirsdag ser han solid ut på den andre siden i Harrisons 10 dager med ensomhet.

Forventet rekkefølge: Meslier; Dallas, Cresswell, Cooper, Firbo; Phillips; Rafinha, Clichy, Rodrigo, James; Roberts.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *