Ta en titt på Norges nye luksuriøse, flytende badstue i Polarsirkelen på trikker – Nyheter

Spesialitetsleverandør Geponi har delt bilder av en ny, luksuriøs flytende badstue som nå tiltrekker besøkende til Troms havn i Norge, og som gir besøkende muligheten til å svette bekymringene under nordlyset før de svømmer i Polhavet.

På den utvendige fasaden av strukturen ble Kebani-produkter for tak- og havterrasse dekorasjon nevnt av designeren Skaba Architects of Sanana.

Keponis teknologi er utviklet i Norge og gir egenskapene til tropisk hardved ved å varme opp tropisk løvtre med furfuralkohol, et landbruksbiprodukt som polymeriserer treceller.

Besøkende kan svette sine bekymringer under nordlyset før de drukner i arktiske farvann (foto av David Jensen)

Cirka 2000 meter med kefoni-kledning ble brukt til terrassebord, taktekking og enkeltkledning rundt inngangen til badstuen.

Andre selskaper bak Trams Zana er Zana-eksperter Bust og håndverksmøbelfirma Ekte.

Keboni møtte forskjellige utfordringer i fjor, «å skape et flytende mesterverk som blir sett på både lokalbefolkningen og besøkende som et sted å puste, koble seg fra verden og få kontakt med hverandre».

Omtrent 2000 meter kephoni-karakter brukt til kledning, gulv og taktekking (foto av David Jensen)

«Publikum har virkelig omfavnet sanana og gjort det til en del av deres daglige liv,» sa Bustin Eric Stange Angre.

“Folk kommer hele dagen, svømmer om morgenen, tar et lunsjbad eller har en nattøkt til kl. 22.00. Den utsøkte finishen fra Ekde har virkelig fått Sanana til å føles som en dagligdags luksus for folket i Troms, og selvfølgelig gjør den vakre Keponi den unik. ”

Kim Daniel Arthur fra Ekta sa: ”Det er en så givende følelse å se folk nyte nordlyset mens de slapper av i solen eller tør å svømme i Polhavet. Tenk deg at vi har bygget en lykkelig flukt for folket, en liten oase midt i byen er fantastisk! ”

Sanana-kunder oppretter og installerer over 1000 singler fra Keponi-karakteren for å oppnå ønsket endelige utseende.

Bilder av David Jensen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *