Ta Skandinavia for å krysse Norge på sykkel

Tohjulingentusiaster må allerede ha hørt om Eurovelo. Gjennom å krysse flere land lar den europeiske sykkelruten deg utforske regionens skjønnhet på sykkel og leve en unik opplevelse.

Finne ut mer: «Det vanskeligste er konsistens»: Valerie Tamidot forteller om kostholdet sitt og den nye vekttapsrutinen

Eurovelo krysser Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgia, Frankrike og Spania. På den offisielle nettsiden leser vi: «Leter du etter en kulturvei for din neste sykkeltur, men har du noen gang lyst til å feste? Pilgrimssykkelruten går tilbake til den berømte ruten Santiago de Compostela, mens den passerer store byer som Oslo, Gøteborg, Hamburg, Köln, Paris og Bordeaux, for et natteliv uten sidestykke. Hva begeistrer ønsket om å se landet!
En del av denne vakre reisen gjøres med båt, spesielt fra Danmark til Norge. Vær imidlertid forsiktig, påpeker det belgiske nettstedet RTBF: «Ikke alle land har kommet videre med å realisere kursen i sin region, i Spania er det fortsatt ingenting, i Frankrike er det fortsatt et stort område å gjøre (bare Orléans- Turseksjonen og områdene rundt Angoulême er klare), i Tyskland er vi Godt avanserte allerede, alt er gjort i Danmark. Sverige og Norge har mye arbeid å gjøre. Finn ut på forhånd for å lage din reiserute på deres offisielle nettside. Skandiberisk.

READ  Norge vil eliminere fordelene med elbilen!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *