Tabellen HOG trenger kajakk

Norge – The Table HOG’s (Healthy Outdoor Collection) er et utendørs sett designet for å tilby gratis eller billig sunne utendørsaktiviteter til mennesker i Oxford Hills-området og utover.

I fjor sommer rodde gruppen 20 forskjellige vannmasser i Oxford Hills / Western Maine-området. Under en epidemi gir kajakkpadling en trygg sosial aktivitet. Denne vinteren gikk gruppen flere stier sammen for å nyte vinter utendørs Maine.

Nå som snøen er ute av pyttene, ser gruppen frem til nok en sommer for å tilby en kajakkopplevelse til folk som ønsker en trygg, morsom og gratis aktivitet. Gruppen har noen ekstra kajakker og vil alltid ta folk med seg enten de har båter eller ikke. Vi leter for tiden etter donasjoner av kajakker, padler og redningsvester, slik at vi alltid kan ta med oss ​​den som vil være med. Du har kanskje en kajakk du ikke har brukt de siste årene, og vi kan ta hendene av deg. Donasjoner vil bli brukt til å kjøpe kajakker og utstyr.

Hvis du eller din bedrift vil donere til dette samfunnets arbeid, kan du kontakte AJ Alexanders manager ved å sende en e-post til henne på [email protected]

Tabellen er en samling som består av United Methodist Church, Bolsters Mills, The Norway Grange og The Community. Tabellen ligger på 160 Main St. Norge ligger i Little Yellow Schoolhouse rett over veien fra sykehuset. Tidsplanen gir en trygg plass for gjenopprettingsgrupper å møte i tillegg til andre tjenester. Liker oss på Facebook for å se kommende aktiviteter. Donasjoner kan sendes til BMUMC “The Table” PO Box 859, Harrison, Maine 04040

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *