«Takk for fordelen med pensjonen min!» – Sir Alex er glad for at han ikke trenger å møte «unike» Liverpool

Berømte Scott kjenner utfordringen eksen hans vil møte når de drar til Anfield på søndag

Legendarisk Manchester United Sjef Alex Ferguson fleipet med at han var glad for å pensjonere seg, så han slapp å gå mot J «rgen Klopps» unikhet «. Liverpool Side.

I løpet av sin berømte 27-årige karriere på Old Trafford ledet Ferguson United til 13 Premier League-titler, med målet om å «slå Liverpool av abboren» som den mest suksessrike klubben i engelsk fotball.

United har ikke vunnet en tittel siden Scott trakk seg i 2013, mens Liverpool avsluttet ventetiden på tre tiår med å bli mestere. England Ved å fullføre toppen av bunken forrige sesong – 33 poeng bedre enn Red Devils.

Liverpool gikk hele veien også Champions League For to sesonger siden, og før søndagens videre sammenstøt mellom bitre rivaler, avslørte Ferguson at han har vært en stor fan av Globes arbeid de siste årene.

«Jeg anser alltid Manchester United og Liverpool Derby for å være sesongens sport,» sa Ferguson og snakket med hjelp fra Sports United mot demens og The Game, ligas lederes veldedighet.

«Ganske enkelt, når du legger sammen alle pokalene de har vunnet sammen, er de to av de mest suksessrike lagene i Storbritannia.

«Åpenbart må du slå Liverpool for å vinne noe. Det er som da jeg var Aberdeen – Du måtte slå Rangers Og Celtic For å slå noe, kan du legge til en mental holdning til det.

«Egentlig er det et spill. Liverpools suksess på 70- og 80-tallet var unik.

«For å gjøre det, måtte jeg ta en vei som alltid var vanskelig, noe som betydde at jeg måtte vente med å bygge klubben. Til slutt viste det seg å være fantastisk for oss.

READ  En positiv regjeringstest og suspensjonsrisiko - Aston Villa's skadesnyheter og bekymringer foran Man City

«Jeg er pensjonist nå. Takk for at du virkelig gikk av da jeg så Liverpools prestasjoner de siste to sesongene – de er unike.

Et år etter å ha løftet Champions League-pokalen, skrev Jordan Henderson navnet sitt i folkeeventyrene i Liverpool som klubbens president for den første Premier League-seieren.

Ferguson har tidligere kritisert Hendersons løpestil, men 79-åringen har nå avklart sine tidligere synspunkter og avslørt at han er nær å signere for United-midtbanespilleren før han kom til Anfield i 2011.

«Vi var klare til å by på ham,» sa han. “Kritikk kom fra Brendan Rodgers om min vurdering av Jordan.

«Den virkelige historien er at vi var klare til å by på ham i Sunderland. Jeg snakket med Steve Bruce. Speideren vår og medisinsk avdeling sa at de ikke var fornøyde med hans løpestil.

«De sa at han kunne være typen å bli skadet. Jeg vil forsikre meg om at spillerne alltid er tilgjengelige. Men vi elsket Jordan som spiller.

«Han har bevist det nå. Alle historiene jeg hører om ham sier at jeg mistet et godt menneske.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *