Takk til Mbo Mpenza Mouscron, Jose Junecomps Excel New T1


Hurlus, som tapte 3-0 på Lomal søndag, endte sist på D1B-rangeringen med to poeng på klokken. Hver dag gir Gunner nå en del av sine overraskelser. Styret i Excel bestemte mandag morgen å stoppe samarbeidet med Embo Empense, som har vært den første sportssjefen siden juni i fjor. “Den tidligere Red Devil innfridde ikke ledelsens forventninger. Med resultatene av spillet som senket klubben i avgrunnen til D1B, måtte ledelsen reagere og ta en sterk avgjørelse,” sa Excel i en uttalelse.

Oppgaven med å utdanne nytt teknisk personale har blitt tildelt Philip Saint-Jean. “Han vil ha ansvaret for klubbens idrettsregler ved å fortsette arbeidet han har gjort på trening slik han har gjort for Excel i mange år,” sa klubben.

Embo Empensas tilstand har blitt dårligere siden han sparket trener Enzo Sifo, som han har viet sin uforanderlige tro til. Søndag, på slutten av Excel -nederlaget på Lomal, var den tidligere lederen for nå ‘Mous Scron’ fortsatt i garderoben, hvor spenning og spenning var på topp. Mbo Mpenza nølte ikke med å “invitere” ubudne soldater til å plukke opp døren … han ble til slutt bedt om å forlate skipet. Uansett, arvingen hans brettet straks opp ermene. Ifølge våre rapporter overbeviste Philip Saint-Jean Enzo styret om å huske Jose Junecombs, som ble tvunget til å forlate klubben forrige måned på grunn av spenninger med Saifo. Assistenttrener i starten av sesongen, vil han nå ta på seg hovedtrenerhatten.

READ  Everton ny manager - Denzel Dumfries Boost, Rafa Benitez siste, Mary Demirel 34 millioner

Uteksaminert fra Standard, hvor han fungerte som midlertidig etter at Alexander Jankovic sluttet i 2017, men Mets, Charlton, Sering, OHL, Sergill Brugge og Antwerpen hele sesongen, begynner LeJoise sin karriere som trener på heltid i Muskron denne tirsdagen. Han ble skutt av Olivier Cross, midlertidig T1 søndag på Lomal, og har vært trener for Excel U21s Julian Deporter siden sesongstarten. Mouscrons stab bør utvides ytterligere i de kommende dagene. Emily Embenza, som ankom samtidig med Enzo Sifo, takket ham også mandag morgen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *