Tampa Bay Bookners 31-26 Green Bay Packers: Tom Brady vil by på syvende Super Bowl-seier

Se NFL-showet hver lørdag kveld på BBC One, BBC iPlayer, BBC Red Button, BBC Sports nettsted og BBC Sport-appen.
Følg live tekstkommentarer hver søndag kveld og videoklipp, analyser og høydepunkter i uken.

Quarterback Tom Brady kastet tre touchdown-passeringer da han nådde sin første Super Bowl på 18 sesonger, og slo Green Bay Packers i Tampa Bay Buccaneers NFC Championship-spillet.

Brady, Mike Evans, Scotty Miller og Cameron Brade, som vant seks Super Bowls med New England Patriots, scoret, mens Leonard Bornette la til en rask berøring.

Aaron Rodgers kastet tre touchdown-pasninger da Packers slet igjen, men Buccaneers forseglet den fantastiske seieren 31-26.

Buchananers vil møte Kansas-ordførere eller bøffelegninger som spiller i AFC Championship-spillet i det andre spillet på søndag.

Super Bowl 55 finner sted 7. februar på Raymond James Stadium i Buchanan. Dette er første gang et lag har spilt en Super Bowl på hjemmebane.

Som et resultat av Govt-19-begrensningene, er det bare 22 000 mennesker som vil delta i konkurransen, med 7 500 plasser reservert for helsearbeidere og får gratisbilletter.

Brady når sin tiende Super Bowl

Buccaneers hadde sin eneste Super Bowl-seier i 2002-kampanjen, og slo Oakland Raiders 48-21, mot de topprangerte bakerne på Lambo Field.

Brady så Evans holde bassen over hodet da han løp bakover og tok mindre enn fire minutter å ta ledelsen.

Imidlertid brakte Rodgers, som forventes å bli erklært som den mest verdifulle spilleren i NFL for tredje gang i karrieren, poengsummen til en 50-yard-pasning for Marquez Valdes-Scandling.

Marquez Valdes-Scandling scoret en touchdown for Green Bay Packers, som dukket opp i NFC-mesterskapet for andre sesong på rad.

Buccaneers tok ledelsen med et 20-yard løp fra Fornette, noe som ga Brady en ledelse på 21-10 ved pause, like før Bradys 39-yardkast med Miller i første omgang.

Packers, som sikter mot sin første Super Bowl-seier siden 2010-kampanjen, ble ført med på banen av hjemmesupporterne.

Brady, som spilte i det 14. mesterskapet i sin karriere, kastet deretter en åtte-yard touchdown til Bradt tidlig i tredje kvartal, noe som ga Buccaneers en 27-poengs ledelse på 27-10.

Fire ganger Super Bowl-mestere Packers kjempet imidlertid tilbake da Rodgers parret seg med Robert Tony for en åtte-yard-pasning.

Etter avskjedigelsen av Brady fant Rodgers Downte Adams for en to-yard touchdown, men de savnet en to-punkts konvertering for å gi Buccaneers en fem-punkts fordel i det siste kvartalet.

Den 43 år gamle Brady ble sparket to ganger i fjerde kvartal, men Packers klarte ikke å kapitalisere og Ryan Sukops 46-yard feltmål utvidet Buchanans ledelse til åtte poeng.

Etter to minutter med kontinuerlig press, med 26 minutter igjen, måtte 26-yard Mason Crosby nå feltmålet og Buccaneers hadde ledelsen for å hevde seieren.

Brady, som forlot Patriots på slutten av forrige sesong før han ble med i Buccaneers, skal nå spille i sin 10. Super Bowl.

Tom Brady
Tom Brady vant Super Bowl med Patriots i sesongene 2001, 2003, 2004, 2014, 2016 og 2018
READ  UK vs Scotland Live: siste poengsum for Euro 2020 og oppdateringer i kveld

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *