Tampa Bay Bookners 31-26 Green Bay Packers: Tom Brady vil by på syvende Super Bowl-seier

Se NFL-showet hver lørdag kveld på BBC One, BBC iPlayer, BBC Red Button, BBC Sports nettsted og BBC Sport-appen.
Følg live tekstkommentarer hver søndag kveld og videoklipp, analyser og høydepunkter i uken.

Quarterback Tom Brady kastet tre touchdown-passeringer da han nådde sin første Super Bowl på 18 sesonger, og slo Green Bay Packers i Tampa Bay Buccaneers NFC Championship-spillet.

Brady, Mike Evans, Scotty Miller og Cameron Brade, som vant seks Super Bowls med New England Patriots, scoret, mens Leonard Bornette la til en rask berøring.

Aaron Rodgers kastet tre touchdown-pasninger da Packers slet igjen, men Buccaneers forseglet den fantastiske seieren 31-26.

Buchananers vil møte Kansas-ordførere eller bøffelegninger som spiller i AFC Championship-spillet i det andre spillet på søndag.

Super Bowl 55 finner sted 7. februar på Raymond James Stadium i Buchanan. Dette er første gang et lag har spilt en Super Bowl på hjemmebane.

Som et resultat av Govt-19-begrensningene, er det bare 22 000 mennesker som vil delta i konkurransen, med 7 500 plasser reservert for helsearbeidere og får gratisbilletter.

Brady når sin tiende Super Bowl

Buccaneers hadde sin eneste Super Bowl-seier i 2002-kampanjen, og slo Oakland Raiders 48-21, mot de topprangerte bakerne på Lambo Field.

Brady så Evans holde bassen over hodet da han løp bakover og tok mindre enn fire minutter å ta ledelsen.

Imidlertid brakte Rodgers, som forventes å bli erklært som den mest verdifulle spilleren i NFL for tredje gang i karrieren, poengsummen til en 50-yard-pasning for Marquez Valdes-Scandling.

Marquez Valdes-Scandling scoret en touchdown for Green Bay Packers, som dukket opp i NFC-mesterskapet for andre sesong på rad.

Buccaneers tok ledelsen med et 20-yard løp fra Fornette, noe som ga Brady en ledelse på 21-10 ved pause, like før Bradys 39-yardkast med Miller i første omgang.

Packers, som sikter mot sin første Super Bowl-seier siden 2010-kampanjen, ble ført med på banen av hjemmesupporterne.

Brady, som spilte i det 14. mesterskapet i sin karriere, kastet deretter en åtte-yard touchdown til Bradt tidlig i tredje kvartal, noe som ga Buccaneers en 27-poengs ledelse på 27-10.

Fire ganger Super Bowl-mestere Packers kjempet imidlertid tilbake da Rodgers parret seg med Robert Tony for en åtte-yard-pasning.

Etter avskjedigelsen av Brady fant Rodgers Downte Adams for en to-yard touchdown, men de savnet en to-punkts konvertering for å gi Buccaneers en fem-punkts fordel i det siste kvartalet.

Den 43 år gamle Brady ble sparket to ganger i fjerde kvartal, men Packers klarte ikke å kapitalisere og Ryan Sukops 46-yard feltmål utvidet Buchanans ledelse til åtte poeng.

Etter to minutter med kontinuerlig press, med 26 minutter igjen, måtte 26-yard Mason Crosby nå feltmålet og Buccaneers hadde ledelsen for å hevde seieren.

Brady, som forlot Patriots på slutten av forrige sesong før han ble med i Buccaneers, skal nå spille i sin 10. Super Bowl.

Tom Brady
Tom Brady vant Super Bowl med Patriots i sesongene 2001, 2003, 2004, 2014, 2016 og 2018
READ  Javier Pinola destacó que todos los deportes en River son importantes

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *