– Tårene kommer i øynene mine – VG

Golding / OSLO (VG) (Romania – Norge 20–28) Catherine Lunde (40) gjorde et mesterskaps comeback etter skade og lukket buret da Norge slo Romania.

– Dette er spesielt for meg, og jeg er glad for å være på laget igjen. Å komme inn i denne mobben er så bra. Jeg beveget meg for mye til å tenke på det. De gratulerer meg. Dette har forårsaket meg mange oppturer og nedturer det siste halvåret. Jeg spilte der før pause. Lunde sier han ble rørt på pressekonferansen etter kampen at jeg var bedre og lykkeligere i andre runde.

– Det kommer tårer i øynene for hvor godt de liker meg, sier keeper Hero som gikk til TV3 om lagkameratene.

Catherine Lunde kom tilbake i mål kort tid før EM Mistet hennes ufødte barn.

Etter seieren mot Romania vant det norske håndballaget og var klare for hovedrunden i EM – men de måtte kjempe mer enn de noen gang hadde gjort i mesterskapet.

Etter å ha spilt Festhåndball mot Tyskland, Starten på den siste kampen på gruppespillet er ikke en like vakker affære.

Norge kjempet angrepet og snappet sjansene sine. I andre omgang klarte Norge endelig å riste av seg de rumenske jentene – takket være et godt Lunde-mål.

Denne kampen er ekstra spesiell for henne.

Han gikk inn i mesterskapet igjen for Norge. Han savnet fjorårets verdensmesterskap på grunn av en kneskade. Denne kampen er spesiell for henne – det er Norges internasjonale kamp nummer 300. Carolyn Dihre Privang er bare høy med sin 305. Lunde kan med andre ord slå årets rekord hvis Norge går helt ut.

READ  Skiskyting. Norge ble nummer 6 på kvinnestafetten i Ruhpolding, Frankrike

– Han er fantastisk og den beste keeperen i verden. Måten hun går inn på er helt fantastisk. Han har forberedt seg utrolig godt, og det er gøy å se på. Hun blir skremt av andre lag, og når hun er bak, tør ikke alle å ta skudd, sier Heidi Luke om Lundes comeback.

Lunde presenterte på sitt vanlige nivå på den årlige konkurransen. Mange ganger gjorde han flere gode besparelser – totalt var det 17.

– Hun har en flott vinnerskalle og å spille med Katherine på denne måten er utrolig morsomt. Veldig glad for å ha henne bak. Det ville være ekstra trygt med henne. Etter kampen sier lagkamerat Henry Reistat at han har spilt i mange viktige turneringer og har vært involvert i lang tid.

På spørsmålet om det ville være morsommere å komme tilbake til mesterskapet etter en vanskelig tid, svarer Rystad «ja.»

– Det er utrolig interessant, og jeg er så glad for at jeg fikk henne tilbake. Charlie Brochtale Tale sier at hun er helt grønn.

Med seieren i gruppen er Norge klar til å gå videre til hovedrunden med full pott for semifinalen.

– Jeg tror vi stiger bra i andre omgang når det trengs, sier Camila Herrem.

– Det er godt å vite at når vi tapper noen notater, vil det være en kamp.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *