Tatovør vinner søksmål mot WWE og 2K

Historien går tilbake til april 2018 da Randy Ortons tatovør Catherine Alexander anla et offisielt søksmål mot WWE og 2K for å ha brukt Randy Ortons tatoveringer uten hans tillatelse ( detaljer her ).

Et opphavsrettsproblem fra WWE og 2K, som mente at Randy Orton eide sine egne tatoveringer og hadde til hensikt å bruke dem rettferdig med det formål å gjenskape Orton på en realistisk måte. På den annen side ønsket kunstneren en kontrakt for å bruke hans design. 2K Games tilbød $450 da problemet ble rapportert i 2009, men avslo.

Denne uken ble det endelig slutt på rettssaken mellom tatovøren og 2K (inkludert WWE, Take-Two Interactive, 2K Games, 2K Sports, Visual Concepts og Yukes). Rettssaken ble holdt under en juryrettssak, og til og med Randy Orton ble kalt for å vitne og gi sin versjon. Juryen trengte tre timer og 26 minutter for å komme til en dom til fordel for Catherine Alexander. Så hun vant saken mot alle disse selskapene.

Juryen tildelte Alexander 3750 dollar i erstatning. Det ble også fastslått at hun ikke hadde rett til noen annen økonomisk kompensasjon da ingen av spillets fortjeneste kom direkte fra tatoveringen hennes. Det som foreløpig ikke er kjent i denne historien er om de tiltalte vil prøve å anke juryens avgjørelse. En historie verdt å se nærmere.

Bildekreditt: 2K


READ  Den asiatiskeide Sacramento gelato-butikken ble truffet av vandaler for tredje gang

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *