Teatralsk, serie 2, anmeldelse: Innovasjon har blitt gammel og glad

Den første serien, filmet over zoom, fanget kaoset og klaustrofobien i våre liv som plutselig avtok. Tennant og Sheen leste karikaturer av seg selv, kjedelig, sukkende og klaget over å være lei og arbeidsløs. Som resten. Vi var aldri sikre på hvilke biter som ble skrevet, eller hvorfor Sheen skrek fugler, men hva det enn var, føltes det riktig på den tiden. Ikke så mye nå. Hva var Nyskapende og raus i juni Seks måneder senere ser hun eldre og lykkeligere ut. Tålmodigheten vår blir tynn. Øyeblikket har gått.

Alle involverte vet dette tydelig, men håper å komme unna med det ved å takle problemet. Så i det ekstra laget av metabeskrivelse har vi det Komiker Romesh Ranganathan Presenterer et falskt chat-show kalt «Romesh Ranganathan er låst i 6 måneder» der han (helt ærlig på Zoom) fortsatt handler om Tennant og Sheen spiller i den første serien eller ikke. «Noen sjanser for en ny serie?» Sier Ranganathan. «Jeg mener, det var veldig spesifikt for det øyeblikket, ikke sant?» Sier Tennant. «Det handler om å være låst inne i huset ditt …» Sheen avbryter: «Jeg mener, vi kommer ikke til å gå etter en ny lås.»

Å erkjenne denne vanskeligheten er imidlertid en ting – etter å ha gjort det skinner den ofte – og faktisk er det en annen å komme seg rundt den. Sannheten er, som Tennant sier, «det var veldig spesifikt for det øyeblikket.» Sannsynligvis Iscenesatt Som alltid denne skorsteinen, og vi la ikke merke til, var vi veldig takknemlige for å se det nye, men tonen er nå veldig dårlig med den nasjonale stemningen.

READ  Er Corentin død? Elsker François fortsatt Charlie?... Synopsis for episode 1548 torsdag 2. november 2023

Det var den store vitsen i første episode Michael Pauline, «In Romesh Ranganathans 6 måneder lockout» En annen gjest er egentlig ikke en fan Iscenesatt Tross alt finner vi først ut når alle fire snakker «uten luft». Paul virket aldri avslappet – som oss, ser han ut til å lure på hva han gjør her på jorden – og det er noe med hans selvtillit ved å presentere denne linjen «De vil ikke snakke om deg fordi du ikke er morsom i den andre serien som blir så godt mottatt».

Ting vil bli bedre når den slitne origamien til et TV-show kommer ut, og vi kommer tilbake til liveinnstillingen der Tennant og Sheen chatter på sine bærbare datamaskiner eller med deres partnere. Det er en vakker scene der Tennant og hans kone Georgia sitter, omgitt av bagasje, bare for å oppdage at flyreiser til Sør-Afrika er kansellert. «Se på dette stedet,» sukket Georgia. «Jeg hater dette stedet,» svarte David. Ah, jeg bare kastet det – jeg liker det veldig godt.

Tilsvarende oppfant Tennant og Sheen den amerikanske versjonen Iscenesatt Faktisk bruker den rare (britiske) rollebesetningen, Beseiret depresjon – «I Know America», Sheen som sin agent, og den ubrukte Hopi Goldberg – tilfører en kjærkommen syrlighet til blandingen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *