Technip samarbeider med Aglix for å fremskynde gjenvinning av polystyren

PARIS, Frankrike og OSLO, Norge – Technip Energies kunngjorde i dag lanseringen av en avtale med Ajilix Corporation («Agilix»), et heleid datterselskap av Agilix AS (EuroNext Growth (Oslo)): Avtalen tar sikte på å påskynde implementeringen av Azilix-teknologi for avansert resirkulering av polystyren, under hvilke Technip Energies, de integrerte teknologiene for Agilex depolymerisering og Technip Energy-raffineringsteknologi vil bli markedsført og lisensiert, med kompetanse, ressurser og global tilstedeværelse fra de respektive selskapene.

Begge selskapene gir sterk, spesialisert erfaring til dette tilbudet: Agilex bidrar med sin inngående erfaring innen kjemisk resirkulering av plast etter bruk, mens Technip Energy har lang erfaring innen skaleringsteknologi, som forbedrer plastgjenvinning.

Sa Stan Ness, teknologidirektør i Technip Energies «Vi er glade for å markedsføre denne standardprosessen med Ajilix, som gir pålitelig sirkulær økonomisk teknologi for en stor plast som er mye brukt over hele verden.»

Agilex-sjef Tim Stedman sa: “Vi liker å jobbe med Technip Energies. Dette partnerskapet akselererer ytterligere bruken av polystyrensirkulærer i markedet og utvider resirkuleringskapasiteten til polystyren. ”

Agilex egenutviklede avanserte gjenvinningsteknologi konverterer plast etter bruk tilbake til sine opprinnelige kjemiske komponenter, som kan brukes til å produsere produkter av høy kvalitet som kan resirkuleres på ubestemt tid, uten nedbrytning.

READ  Ny info og trailer for Wonder Boy Anniversary Collection

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *