Ted Cruz nektet reporterens forespørsel om å bruke maske under en pressekonferanse

Senator Ted Cruz nektet å bruke maske under et TV-intervju.

Under en pressekonferanse spurte en reporter Mr Cruise om han kunne bruke en maske når han henvendte seg til journalister.

Mr Cruise sa at han ikke ville bruke maske når han gjorde intervjuer.

«Åh, jeg kommer ikke til å ha på meg en maske når jeg snakker med TV-kameraet,» sa Cruise rundt ansiktet hans, «vi er alle vaksinert, så.»

Reporteren sa «dette ville være bra for oss», men Cruz nektet likevel.

«Vi ønsker deg velkommen til å dra hvis du ønsker det,» sa Cruz og la til at dette ville ha hindret journalister i å gjøre jobben sin.

Mr Cruz lo senere og sa at det var «hele poenget med vaksinen.»

«Vi følger CDC-retningslinjene,» sa han.

CDC-retningslinjene antyder at vaksinerte mennesker bør bruke masker regelmessig fordi vaksinen bare beskytter mennesker mot Govt-19 sykdom og ikke fanger koronavirus. Vaksinen er ikke 100 prosent effektiv, og helseeksperter vet ikke om viruset fortsatt kan spres av mennesker som har blitt vaksinert.

«Ta generelle forholdsregler som å ha på seg en velegnet maske og ta fysisk avstand,» sier CDC-retningslinjen til de som har blitt vaksinert. «Personer som har høy risiko for alvorlig Govt-19 sykdom eller som har et husstandsmedlem som har høy risiko for alvorlig Govt-19 sykdom, bør bruke masker, holde seg til fysisk avstand og følge andre forebyggende tiltak når de besøker med ikke-besøkende . «

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *