Teklon Rice trygg på å spille i Euro 2020 på grunn av kneskade | England

West Hams håp om å kvalifisere seg til Champions League er ødelagt av tapet av Declan Rice etter en kneskade og vil representere midtbanespillernes selvtillit. England I EM-finalen med mistenksomhet.

Rice, som var ute av West Ham-ulveturen mandag kveld, tok seg opp under skaden Englands seier mot Polen forrige uke Det er frykt for at han vil savne minst de neste tre ukene under de beste omstendighetene.

Den 22 år gamle midtbanespilleren har på seg en sikkerhetsbøyle for å redusere skaden og venter på at hevelsen skal avta, selv om det er håp om at han vil unngå kirurgi. West Ham håper risen vil være ute i maksimalt seks uker.

Klubben og landet vil be om at skaden gro raskt. Risen er i utmerket form denne sesongen, og West Ham spiller en nøkkelrolle for å legge press på Europa. Klok i å gjenvinne eiendeler og mer trygg på ballen, har han fremstått som en av de mest kommanderende midtbanespillere i Premier League og har etablert seg som en fast i Gareth Southgates England-tropp.

Southgate var rasende over Rice etter det polske spillet og var sikker på å inkludere ham i troppen sin for EM hvis han var i form. Rice tok bankingen en time senere mot Polen, men han ble på banen og ble kåret til kampens mann. Hvis skanningen viser at han trenger operasjon, vil han kjøre mot tiden for å gå tilbake til sin første store internasjonale kamp.

West Ham har lite dekning på sentral midtbane. Mark Noble, 33, skal forlate klubben i slutten av neste sesong, og stiller opp for å representere Rice mot ulvene.

READ  Jurgen Globe forlater Manchester United for å forsvare 'boksdybde'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *