Teknologifirmaet Twinview signerer internasjonalt partnerskap som en del av en vekststrategi på flere millioner pund

Virksomheten har signert tre internasjonale felleskontrollerte selskaper for å gi minst 3 millioner dollar i vekst i løpet av de neste tre årene, ett år siden lanseringen av teknologiselskapet Twinview, en del av den Newcastle-baserte romfartskonsernet.

Partnerskapet vil vise frem tvillingsvisningen som brukes til å effektivt vedlikeholde og administrere eiendeler gjennom en enkelt, integrert, online plattform rullet ut av Nordic PIM Group i Norge, Sverige og Finland. Ytterligere to avtaler er signert med Pimtech i Portugal og IIMBE i New Zealand og Australia. Det er også utvidelsesplaner i store deler av Nord-Amerika og Europa.

TwinView, den første forretningsplattformen i sitt slag, revolusjonerer eiendomsforvaltning, og kombinerer IoT-enheter (Internet of Things), programvare for programadministrasjon, funksjonell og administrasjonsinformasjon til en bygningsinformasjonsmodell som er tilgjengelig hvor som helst, når som helst, i en nettleser.

Nettstedet hjelper til med å redusere driftskostnadene, inkludert karbonutslipp og energi, samtidig som det skaper en tråd med informasjon gjennom bygningens levetid, og registrerer endringer gjennom vedlikeholdsbeslutninger og okkupasjon – alt på ett sted. Denne tråden er et sentralt trekk ved den britiske regjeringens lov om byggesikkerhet i juli 2020 som svar på Greenfell Tower-katastrofen, som nå går frem gjennom parlamentet.

Rob Charlton, administrerende direktør i Space Agency, sa: “Til tross for utfordringene med globale epidemier, er vi fornøyd med fremgangen vi har gjort, og ser frem til å fortsette, til tross for lanseringen av Twinview i begynnelsen av lockouten.”

READ  Den norske hæren legger til 20 CV 90-tallet i flåten

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *