Teknologisk fremgang for å akselerere endringer i Australias himmelovervåking

Laster inn

Kontrollere som arbeider i terminalstyringsenheten på Sydney lufthavn, bruker radarstyringsskjermer for sekvensfly og enkeltfly over området som strekker seg over Shell Harbor i sør, Central Coast i nord, Katumba i vest og over Tasmanhavet.

Dr. Dell sa at hvis Sydney-enheten ble innlemmet i Melbourne-operasjonene, ville det legge til rette for lufttjenestelisting, tilsyn og togkontrollere.

“Dette er prestasjonsgevinsten de leter etter,” sa han. “I større skala, med teknologiske gevinster, vil du få ytelses- og sikkerhetsforbedringer med det.”

Ricoh Mercert, en luftfartsekspert ved University of Sydney, bemerket at teknologiske fremskritt fører til integrering av lufttrafikkontrolltjenester i andre land, med fly som flyr inn og ut av seks flyplasser i Norge som blir fullstendig kontrollert fra ett senter. “De har sensorer og kameraer i tårnene. Det er nesten sånn [the controllers in the centre] Han ser ut av vinduet og finner en vanlig mann som var der [in the tower] Får se, ”sa han.

Laster inn

Association of Air Owners and Pilots, som representerer den offentlige luftfartssektoren, sa at den trengte lufttjenester for å fullstendig konsultere industrien om de foreslåtte endringene for å sikre at utilsiktede konsekvenser oppstår.

Til støtte for de kostnadsbesparende endringene sa foreningens administrerende direktør Ben Morgan at bransjen ønsker at flyselskapet skal sende besparelser til bransjen i stedet for å øke lønnen til toppledelsen, som tar betalt for flyselskapet for å bruke tjenestene. .

Virgin Australia sa at de ville engasjere seg med flyselskapet i tilfelle operasjonelle risikoer forbundet med prosjektet og eventuelle påvirkninger på servicenivået til flykontrollen i og rundt Sydney.

Condas sa at han ble informert om at den foreslåtte endringen ikke ville påvirke flytrafikkontroll for flyene, eller vil påvirke budsjettet utenfor Jetstar-flyet.

READ  American Express treffer saken for åpen bankkonsolidering

Den australske luftvernkontrolløren sa at han var klar over planene om å flytte terminalstyringsoperasjoner fra Sydney til Melbourne, men ventet på detaljerte planer.

“Når disse er mottatt, vil vi nøye gjennomgå alle regulerings- og sikkerhetsspørsmål. Passasjerer kan være sikre på at sikkerhetsstandarder vil opprettholdes hvis det gjøres endringer, sier en talsmann for Luftfartsmyndigheten.

Les viktige nyheter gjennom dagen

På slutten av hver dag vil vi sende deg de viktigste nyhetsoverskriftene, kveldsunderholdningsideer og lange avlesninger å glede deg over. Registrer her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *