Temple slår i hjel for å ta Barcelona forbi Real Valladolid før El Clsico | La Liga

La Liga-lederne Atletico Madrid slo Barcelona 1-0 bak Real Madrid for å trekke katalansk ett poeng bak Barcelona.

Valladolid gjorde en anstendig og modig opptreden, og Kenan Cotro kunne tatt ledelsen tidlig da han gikk mot tverrliggeren, mens Rock Mesa hadde to klare skudd fra utenfor sekstenmeteren mot målet, men klarte ikke å nå målet hver gang.

Barcia scoret en halv time tidligere da deres tidligere keeper Jordi Masib presset en streik fra Petrie. Keeperen blokkerte tempoet i andre omgang, og deretter avanserte Antoine Griezmann igjen bredt.

Barcelona fikk en hjelpende hånd i det 79. minutt da Valladolids Oscar Plano fikk et rett rødt kort. Pasningen ble kraftig motarbeidet av tilskuerne da de appellerte til straff tidlig i andre omgang da ballen traff hånden til Barcia-forsvarer Jordi Alba. Etter en VAR-gjennomgang konkluderte imidlertid dommeren med at håndballen var tilfeldig.

Hjemmesiden utnyttet til slutt å ha en ekstra mann da den franske spissen Tempele fanget en løs ball i luften med venstre fot og slo den i en nærliggende stolpe.

Den sjette serierekorden på rad for Ronald Koeman tok dem tilbake til andreplassen og flyttet dem til 65 poeng, bak tredjeplasserte Real Madrid og to Atletico, 1-0 på Sevilla på søndag.

“Det viser hvor vanskelig denne ligaen er, og vi må virkelig kjempe i hver kamp for å vinne den,” sa Barcelona-forsvarer Clement Lenlet. “Vi møtte en stor side som spilte fra huden deres, noe som var et veldig vanskelig spill for oss, men en viktig seier. Denne strømmen var hardt arbeid, ting fra forrige sesong klikket ikke for oss, men nå er de det.”

Valladolid-keeper Masib sa at hans side hadde forlatt Camp Nova, fornøyd med prestasjonen, men var vondt for ikke å score et poeng, spesielt etter at Plano ble utvist.

“Det var veldig synd at alt det harde arbeidet ble kastet på grunn av en hendelse,” sa han.

READ  Liverpool-oppstillingen mot Real Madrid kan ta Jurgen Globes overraskende ledelse

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *