Tenk på Donald Trump – – stjeler Bidens oppmerksomhet

På torsdag spurte president Donald Trump pressen om de ville innrømme valgnederlag hvis valgkollegiet stemte for å gjøre Biden til den neste presidenten i USA.

– Å innrømme svikt kan være en veldig vanskelig ting. Trump sa at de ville ta feil hvis de stemte slik. Han lovet å forlate Det hvite hus.

Presidenten sa ikke om han ville delta på Joe Bidens innvielse i januar.

Helgen: Den amerikanske presidenten deltok på en konferansesamtale med medlemmer av det amerikanske militæret under Thanksgiving-feiringen. Det var en flott situasjon. Foto: A.P.
Se også

– Jeg vet ikke hva som vil skje. Jeg vet en ting: Joe Biden fikk ikke 80 millioner stemmer, sa Trump uten dokumentasjon.

Barack Obama deltok Trumps innvielse i 2017. Etter det bitre nederlaget i 2016-valget, kom også Hillary Clinton tilbake, Tidligere utenriksminister og tidligere førstedame. Bare tre tidligere amerikanske presidenter har nektet å delta på deres innvielse CNN:

John Adams I i 1801, John Quincy Adams I i 1829 og Andrew Johnson i 1869.

Obama på plass: Gratulerer til avtroppende president Barack Obama og påtroppende president Donald Trump. Foto: Reuters / Carlos Barria / NDP
Se også
Konkurranse: Hillary Clinton, Donald Trumps motstander i 2016-valget, avbildet ved Trumps innvielse.  Foto: REUTERS / Saul Loeb / NTB
Konkurrenter: Bilde av Donald Trumps motstander Hillary Clinton i 2016-valget ved Trumps innvielsesseremoni. Foto: REUTERS / Saul Loeb / NTB
Se også

2024 valg

Fire uker har gått siden valgdagen, men Trump har hevdet at han er vinneren av valget og hevder at valget var rigget og rigget.

Ingen bevis for utbredt valgsvindel er presentert, og Trumps juridiske kamp – i form av søksmål mot tipping stater – har ikke gjort mye så langt.

Det store spørsmålet er om Trump vil stille til valg igjen i 2024. Flere amerikanske medier har rapportert nyheten Han planlegger å komme tilbake forrige uke, Men så langt har han ikke bekreftet dette.

Rapporter nå Daily Beast Avtroppende president Joe Biden prøver å stjele oppmerksomheten. Det sies at han diskuterer ulike måter å forstyrre Bidens tid i førersetet og planlegger å kunngjøre at han vil stille til valget i 2024.

Fjern melding: President Trump la ut en uttalelse på en pressekonferanse fredag ​​som kan bety at han innrømmet valgnederlag. Video: Abby
Se også

Biden innsetting

Ifølge tre kilder som er kjent med samtalene, snakket presidenten ikke bare med rådgivere og andre håpefulle om å stille til gjenvalg, men snakket også om spesifikke ideer for å starte kampanjen.

READ  Norge: Fire russere arrestert for brudd på fotoforbud

Det bør være et hett tema når en kunngjøring blir gjort, slik at han kan holde republikaneren bak de neste fire årene.

To kilder sier at presidenten de to siste ukene har vurdert å gjøre en begivenhet relatert til 2024 i løpet av Joe Bidens innvielsesuke, mens Biden blir den neste presidenten i USA.

I følge The Daily Beast er Trump stolt over å kunne si at han ønsker mer oppmerksomhet fordi Biden blir ansett som «kjedelig» av media.

Valgvinner: Joe Biden vil være den 46. presidenten i USA som aksepterer Det hvite hus i januar.  Foto: REUTERS / Kevin Lamarck / NDP
Valgvinner: Joe Biden vil være den 46. presidenten i USA og vil akseptere Det hvite hus i januar. Foto: REUTERS / Kevin Lamarck / NDP
Se også
2017: Donald Trump ankommer sin egen innvielse i januar 2017.  Foto: REUTERS / Brian Snyder
2017: Donald Trump kommer til sin egen innvielsesseremoni i januar 2017. Foto: REUTERS / Brian Snyder
Se også

– 100 prosent med deg

Rapportert for noen dager siden Bloomberg Trump planlegger å stille til valget i 2024 hvis Biden ikke klarer å bli valgvinner.

Ti dager etter valgdagen leverte Trump angivelig meldingen til forsvarsrådgiver Robert O’Brien, utenriksminister Mike Pompeo og visepresident Mike Pence til kontoret i Det hvite hus.

– Hvis du gjør det – tror jeg at jeg vil snakke med alle i rommet – vi er 100 prosent med deg, ifølge to kilder som er kjent med samtalen, skal O’Brien ha sagt.

The Daily Beast skriver at både Pompeo og Pence, som regnes som potensielle republikanske kandidater i 2024-valget, smilte, men sa ingenting.

Det hvite hus: President Donald Trump, visepresident Mike Pence, utenriksminister Mike Pompeo og nasjonal sikkerhetsrådgiver Robert O'Brien møter Trump i Det hvite hus i sommer.  Foto: Anna Manimeker-Pool / Getty Images / AFP
Hvite hus: President Donald Trump, visepresident Mike Pence, utenriksminister Mike Pompeo og nasjonal sikkerhetsrådgiver Robert O’Brien er avbildet møte med Iraks statsminister Trump i Det hvite hus i sommer. Foto: Anna Manimeker-Pool / Getty Images / AFP
Se også

Årets kunngjøring?

Allerede 12. november er til og med mulig Washington Post Trump snakket angivelig om å stille i valget i 2024.

– Jeg skal konkurrere i 2024. Trump sies å ha sagt at han vil stille til gjenvalg.

I Thiruda: Trumps pressesekretær Kaylee McNani ble stilt en rekke spørsmål om hvordan overgangen til en ny president gikk, og til slutt var det nok for henne. Video: Abby
Se også

Slutt forrige uke Vær advart Kom med flere detaljer. Trump har fortalt håpefulle at 2024-kampanjen kan bli kunngjort innen utgangen av dette året. Han sies også å ha undersøkt måter å tjene penger over tid i Det hvite hus, det vil si å holde taler eller selge billetter til offentlige møter. Han har også i tankene en bok om den tiden han var president.

READ  Norsk politi beslaglegger nesten 100 gjenstander som er meldt savnet fra Irak

Enten han vil stå eller ikke, skriver avisen at Trump vil prøve å dominere republikansk politikk de neste årene.

«I motsetning til Bush og Reagan, i motsetning til noen av våre tidligere presidenter, vil han fortsette,» sa Michael Steele, tidligere styreleder for den republikanske nasjonalkomiteen og seniorrådgiver i anti-Trump-kampanjen Lincoln-programmet, til Washington Post. .

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *