Teori Henry holder seg borte fra sosiale medier til selskaper reagerer på rasisme og mobbing Fotball

Teori Henry har kunngjort at han vil holde seg borte fra sosiale medier til forskjellige nettsteder begynner å ta rasisme på alvor.

Franskmannen, som nylig sluttet som CF-trener av familieårsaker, la ut et sterkt ord på Twitter fredag ​​og sa at han ville fjerne seg fra sosiale medier neste morgen.

Han sa: “Hei venner, jeg vil fjerne meg fra sosiale medier fra i morgen morgen til makthaverne regulerer nettstedene sine med samme kraft og voldsomhet som de gjør for øyeblikket når du krenker opphavsretten.”

Den tidligere Arsenal- og Barcelona-spilleren la til: “Det er svært giftig å ignorere den fulle omfanget av rasisme, mobbing og mental tortur av enkeltpersoner. Det må være noe ansvar. Å opprette en konto er veldig enkelt, bruk den til å mobbe og trakassere uten noen konsekvenser, og fremdeles være anonym. Inntil dette endres, vil jeg deaktivere kontoene mine på alle sosiale nettsteder. Jeg håper dette skjer snart. “

Teori Henry
(H Theory Henry)

Hei folkens

Jeg vil fjerne meg fra sosiale medier fra i morgen tidlig til makthaverne regulerer nettstedene sine med samme kraft og opprør de gjør for øyeblikket når du krenker opphavsretten …. pic.twitter.com/gXSObqo4xg


26. mars 2021

Mange fotballspillere har blitt utsatt for rasemisbruk på nettet nylig, og kort tid etter at Henry twitret, sa statssekretær for kultur, media og sport Oliver Dow: «Ingen trenger å stenge sosiale medier på grunn av overgrep. Sosiale mediebedrifter må gjøre mer for å takle dette, og vi introduserer nye lover for å ta hensyn til nettsteder. Det er komplisert, vi må gjøre det riktig, men jeg er forpliktet til å takle rasistisk overgrep på nettet. ”

Manchester United-spillerne Marcus Rashford, Mason Greenwood og Fred er bare tre av de mange fotballspillerne som har blitt utsatt for rasemishandling online nylig. Swansea-midtbanespilleren Yan Danda ble gjenstand for et online-misbruk på sosiale medier forrige måned på Instagram.

Sør-Wales politi har iverksatt etterforskning etter en personlig melding til Danda Swansea tapte 3-1 for Manchester City Men spilleren kritiserte Facebook, som eier Instagram, for ikke å gjøre nok. Kontoinnehaveren er forhindret i å sende direktemeldinger “i en begrenset periode”.

“Straffen som er gitt til lovbryteren gir dem virkelig mer drivstoff for hat fordi de nå vet at det ikke er noen klare konsekvenser for handlingene de tar online,” sa Danda, som har en britisk asiatisk bakgrunn. “Hans DM-er kan være forbudt, men effekten av hans handlinger fortsetter å spre seg gjennom samfunnet vårt.”

தண்டாவும் Fortalte BBC: “Å forby noen å sende tekstmeldinger i noen dager vet at det egentlig ikke er noen virkelig straff for disse menneskene som sender rasistiske meldinger. De får et kall på håndleddet, og så kan de gå tilbake og gjøre alt for å skade folks følelser, og få folk til å tenke negativt om seg selv. ”

En talsmann for Facebook sa fredag: “Vi ønsker ikke diskriminering på Instagram, og vi vil fjerne den så snart vi finner den. Mellom oktober og desember i fjor tok vi fatt på 6,6 millioner innhold på hatefulle ytringer på Instagram, hvorav 95 prosent ble oppdaget før noen varslet oss. ”

READ  Celtic: Hva med de skotske mestrene nå etter Dubai-kontroversen?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *