Tesla fører fremdeles i den virkelige verdensprøven, men Ford nærmer seg

Hvis du noen gang har kjøpt en EV, har du definitivt sammenlignet hvor langt favorittbilene dine kan kjøre med en enkelt lading. De fleste produsenter Sitere WLTP-området, Som er beregnet fra en laboratorietest og er ment å gi en ide om hvor langt bilen kan gå i en enkelt lading.

Faktisk er disse WLDP-tallene langt fra merket. E.V. Hvis du er seriøs med bilkjøring, lønner det seg å undersøke hva statistiske drivere rapporterer fra den virkelige verden. Heldigvis at E.V.

Tidligere i dag slapp Norsk bilforening (NAF) Resultatene av den siste sommertesten. Den testet 19 nye biler, inkludert Ford Mustang Mac-E, Honda E, BMW IX3 og Audi E-Tron GT.

Tesla er fortsatt topphunden

Lykke til til deg, jeg gjorde et tungt løft og la resultatene på et vakkert kart (du kan spille) slik at du enkelt kan se hvordan EV-ene rangerer hverandre. Du. Det er. Velkommen.

Tidligere år hadde Tesla en Kan ikke levere Gå foran På andre produsenter. Imidlertid tar Fords Mustang Mac-E Long Range kampen til den amerikanske bilprodusenten og gjør en god jobb på det.

Mac-E ble trukket 37 km lenger enn langdistanse Tesla Model 3 fra 2021. Begge bilene (med modell 3 fra og med 2020) reiste i hastigheter på mer enn 600 km / t (370 mph) med en enkelt fulladning, og ble en del av det eksklusive teamet med langdistanse elektriske drivere.

BMW IX3 er et unikt kjøretøy. Dette er ikke BMWs første EV, men det er den første som virkelig gleder folk, det er en SUV og alt. Hvis funksjonaliteten og utseendet ikke er nok til å overbevise sjåfører, kanskje grensen.

READ  Drømmer du om et blått hydrogenrør? Norge utforsker alle alternativene

Dette er bare 450 km fra WLDP-tilbudet, men i NAFs test er det 556 km. Dette er en 20% høyere grense enn sitert i salgspapiret. Kanskje BMW burde sette den tilbake gjennom WLDP-testen.

Audi E-Tron GT er en utmerket EV i utseende og rekkevidde.
gjeld: NAF