Tetrasbor flytende luftdemonstrator når testen

Tetrasbor flytende vindstiftelse, utviklet av Steestal Offshore Technology, har ankommet Marine Energy Testing Center nær Stavanger, sørøst i Norge. Kjelleren er utstyrt med en 3,6 MW vindturbin.

Nyheten ble delt på sosiale medier av Stystall og offshore installasjonsselskapet Bourbon Subse Services. Bourbon var ansvarlig for transport og installasjon av den 3,6 MW flytende vindturbinprototypen.

Demoprosjektet Tetrasbor ble utviklet av Steestal Offshore Technology, Depco Renewable Power, Shell og RWE.

Tetraspor Foundation -konseptet er en modulær “byggekloss” -struktur: hvert fundament er laget av stålrørblokker, hvorav de fleste er felles for alle konfigurasjoner. Produksjon i fabrikker foregår ved hjelp av industrialiserte metoder, og montering og trekking i nærheten av stedet måles i dager eller uker i stedet for måneder, sa Bourbon i en av sine tidligere rapporter.

En annen unik egenskap ved Tetraspor Demonstrator er stabiliteten med et hengsel plassert 50 m under flottøren.

Stystall sa fredag ​​at Tetrasbor -demonstranten ankom METCentre etter 360 nautiske mil fra Grena, Danmark. Den er nå installert på METCentre -teststedet på Carmei Island nær Stavanger, Norge.

Kabelinstallasjon er planlagt til sensommeren, sa selskapet.

I en kommentar til demonstranten som nådde teststedet i Norge, sa Bourbon Subsea Services: “Etter installasjonen av datamaskinen i juni og hengselforbindelsen i begynnelsen av juli var det spesielt følelsesmessig å nå denne milepælen for teamene våre. Nå er jeg klar til å begynne produktlivet hennes! “

I følge World Energy Reports vil den globale flytende vindinstallerte kapasiteten nå 8 til 10 GW innen slutten av dette tiåret, og WER forventer å distribuere mer enn 60 GW flytende vindparker i løpet av det neste tiåret.

Husk, DNV GL uttalte nylig at flytende luft vil vokse 2000 ganger innen 2050 (DNV-GL), Litt fra 100 MW i dag til 250 GW i 2050.

READ  Cómo desinstalarlo de tu computadora

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *