Tetraspor flytende flybase etablert i Norskehavet

Tetrasbor Demonstrator flytende vindturbin er installert på METCentre teststedet nær øya Carmey nær Stavanger, Norge.

Stystall

Området ble samlet i Grena havn i Danmark, 360 nautiske mil fra Norge til teststedet, inkludert den isoporbygde Spar Foundation og 3,6 MW Siemens Kamza Direct Drive Wind Turbine.

Nå er den flytende vindturbinen installert på demonstrasjonsstedet, som vil vente til kabelinstallasjonen er fullført, som er planlagt til sensommeren.

“Installasjonen er den siste i en rekke milepæler som er nådd i nært samarbeid med våre partnere Shell, RWE og Depco RP”, Sa Stystall Et innlegg på sosiale medier 30. juli.

Tetrasbor Demonstrator eier ABS Shell (46,2 prosent), Depco Renewables (30 prosent), RWE (23,1 prosent) og Stystall Offshore Technologies (0,7 prosent).

Tetraspor -stiftelsen er verdens første industrielt produserte flytende marine fundament og utvikleren hevder at verdens første sparfundament kan distribueres fra en normal, grunt vannhavn.

Det definerende trekket ved tetraspor -konseptet sies å være det modulære “byggestein” -arrangementet: hvert fundament er laget av rørformede stålblokker, hvorav de fleste er felles for alle konfigurasjoner.

En annen spesialitet hos tetrasporedemonstratoren er, ifølge Steistell, dens stabilitet med et hengsel festet 50 meter under flottøren.

READ  Grand National Hurdle: Sen bestilling i Will Garden i Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *