Texas-skrekk: 15 år gammel jente bortført i pedofiliring funnet 10 dager senere

(c) Oklahoma City interneringssenter

En 15 år gammel jente i delstaten Texas i USA Gjenvunnet 10 dager etter at han ble bortført fra en basketballkamp, ​​deltok han sammen med faren av politiet. Tenåringen gikk på do og kom aldri tilbake. Hun ble til slutt funnet i en pedofiliring.

Faren til en uidentifisert tenåring slo alarm kort tid etter at hun forsvant mens hun deltok på en kamp i Dallas Maverick.amerikansk Flyselskaper Senter 8. april.

Jentas familie ringte da Dallas Police Department, men avdelingen ønsket ikke å etterforske på grunn av Texas familielover. I fravær av avgjørende bevis for kidnapping, antyder disse at tenåringer anses som flyktninger. Daglig Post.

Seks dager etter bortføringen tok familien kontakt med en ideell organisasjon kalt «Texas» Motbortføring Initiative», som varslet Oklahoma-politiet etter å ha funnet nakenbilder av en ung kvinne på et bordellnettsted. Offeret ble funnet på et hotell i Oklahoma ByMer enn 300 kilometer fra der hun ble bortført.

Hjertet mitt knuser for de ufattelige tingene datteren min må tåle

Politiet ransaket hotellet og fant jenta og seksualforbryteren Kenneth Nelson i et leid rom med en annens identitet.

«Hjertet mitt knuser for de ufattelige tingene datteren min måtte tåle i løpet av de 11 dagene hun ble bortført, og jeg er så glad for at hun er trygg fordi vi er med på å redde henne.» Det sier jentas mor i en uttalelse.

Åtte personer er arrestert i forbindelse med forbrytelsen, ifølge den amerikanske kanalen Fox News.

READ  Sverige knivstikking: Politiet etterforsker fortsatt motivet til terrorisme etter at syv personer ble skadet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *