TF1 benekter Cyril Hanounas rapport om Alain Chabats «Late Show»: «Uakseptable handlinger»

Gjennom en pressemelding ønsket TF1 å gjenopprette sannheten etter Cyril Hanounas kommentarer, som ble ansett som «uakseptable». Den første franske kanalen har besluttet å overta Arcam (Regulatory Commission for Audiovisual and Digital Communications).arbeider for å få slutt på denne uakseptable praksisen».

«Kostnaden for showet er 500 000 euro, inkludert 100 000 for å betale alle gjestene»Cyril Hanouna kom med kunngjøringen på settet til TPMP fredag ​​kveld under kritikeroppstillingen til sent på kvelden.

TF1 ønsket på sin side å fordømme «Vilje til å ydmyke» Presentert av Alain Sabat samt kringkastingFeilinformasjon om de økonomiske komponentene i produksjon og distribusjon», inkludert gjesteavgifter. Statistikk TF1 «behørig avvist»«Sikre at gjestene kommer»respektfult».

Etter Louise Boyard-affærenCyril Hanouna blir stadig omtalt i media. En historie om konflikter som er gunstig for verten til C8. Hvis vi skal tro kollegene til Télé7jours, ville ikke Alain Chabat ha forholdt seg taus om Hanauna. På «Late Show» 24. november kunngjør C8 at det er «litt sent» med verten.

Etter noen minutter stilte han en rekke spørsmål til publikum: «Hva er poengsummen for Storbritannia/Iran, var søndag 20. november solfylt, vant Francois Hollande presidentvalget, og ble hjertebanken endelig lansert?”.

Sistnevnte refererte til et veldedighetsprosjekt nevnt av Cyril Hanouna, men det så aldri dagens lys.

READ  WWE NXT-resultater for 11. januar 2022

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *