The Last of Us Part 1-oppdatering v1.0.5.1 kommer, hva er nytt?

PC-versjonen av The Last of Us Part 1 vil motta en ny oppdatering. Naughty Dog og Iron Galaxy kunngjør generelle forbedringer, feilrettinger og økt stabilitet med AMD GPUer.

Utgivelsesnotatet er ikke veldig langt. Det lover en generell forbedring i stabilitet og løsning av krasjproblemer. Observert ved oppstart med konfigurasjoner utstyrt med en Intel Arc-grafikkløsning. Når det gjelder giveaway-optimaliseringen når det gjelder stabilitet, er dette hovedsakelig rettet mot AMD GPUer etter en lang periode med spilling.

Naughty Dog spesifiserer at tilbakemeldinger fra brukere er avgjørende og fremfor alt er under overvåking. Målet er raskt å foreslå nødvendige forbedringer og rettelser dersom nye feil blir observert.

Her er detaljene i utgivelsesnotatet:

The Last of Us Part I v1.0.5.1 PC Patch Notes

En oppdatering for The Last of Us Part I er nå tilgjengelig. Denne hurtigreparasjonen tar for seg følgende rettelser:

  • Generelle stabilitetsforbedringer
  • Rettet et krasj ved oppstart som påvirker alle Intel Arc GPUer
  • Stabilitetsforbedringer for noen AMD GPUer under utvidet spilling

Vi i Naughty Dog og våre partnere i Iron Galaxy følger nøye med på tilbakemeldinger fra spillere for å støtte fremtidige forbedringer og patcher. Vi optimaliserer aktivt, jobber med stabiliteten til spillet og implementerer ytterligere rettelser som vil bli inkludert i fremtidige oppdateringer som utgis regelmessig.

READ  Zelda: Ocarina of Time blir med i Video Game Hall of Fame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *