The Silfactor Podcast – Chris Booth Forklarer sitt liv som utlending i norsk, skiindustri, chamonix og ski

Chris hakker opp litt tørt pulver på chamonix.

Fjellklokke | Podcast -intervju

Chris Booth, en av Australias ledende freeshire de siste to tiårene, ble først berømt i 2001 i en alder av 15 år, og vant Red Bull Air Raid på Falls Creek og mottok en betydelig $ 5000 -premie.

I løpet av de neste 10 årene spilte Chris en innflytelsesrik rolle i utviklingen av Australias freeskingkultur, ikke bare som en av de mest progressive skiløperne i landet, men også i sine strålende redaksjonelle bidrag til ismediene.

Chris har alltid forstått svakheten ved å være “pro skater” i Australia og var like engasjert i utdannelsen sin etter å ha uteksaminert seg fra universitetet med en jusgrad. Etter et par år som arbeider innen selskapsrett i Sydney, visste han imidlertid at han ikke hadde noe liv på et toppkontor og gikk glipp av ski, eventyr og en “bevisst skøyting” -karriere.

Da hans Sky-sponsede Black Crows tilbød ham en jobb i Chamonix, visste Chris at han måtte hente den og forlot Australia noen år i Frankrike som han trodde. Der møtte han sin norske kone Lena, og nå, 7 år etter at han forlot Australia, jobber Chris med Lene og datteren Ingrid i sykkelfirmaet DP i Oslo.

I dette kapittelet Silfactor PodcastReggie Ellis snakker med Chris om Somonics, skibransjen, hvordan et fremmed liv og ski definerer livet hans.

Silfactor Podcast er tilgjengelig Spotify, Og Sound Cloud

READ  Dagens nyhetsbrev inneholder et bibliotek i Norge designet av Kengo Kuma

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *