Thibaut Courtois treffer Tedesco etter Devils exit: «Hans uttalelser stemmer ikke med virkeligheten»

Jan Vertonghen ble oppfordret til å svare på spørsmål fra media kort tid etter landet på estisk jord, timer etter at Thibaut Courtois kunngjorde sin avgang fra landslaget.

V.SDette er saken som har rystet de røde djevlene siden denne søndagen. Dagen etter splittelsen mot Østerrike på King Baudouin Stadium, nektet Thibaut Courtois å komme til Dubois for et planlagt rally etter en ledig ettermiddag. Real Madrid-spilleren var kjent for å ikke dukke opp på trening mandag morgen. Grunnen? Målvakten sies å være opprørt over å måtte veksle mellom Domenico Tedesco og Romelu Lukaku for å bære kapteinsbindet i Kevin De Bruynes fravær. Eks-Racing Genk-mannen har bestemt seg for å hoppe over turen til Estland og trekke seg fra det nasjonale rallyet etter å ha vært så forferdet over det han ser på som mangel på anerkjennelse i vårt flate land.

Denne mandagskvelden ga Thibaut Courtois sin versjon av fakta i en pressemelding publisert på sosiale nettverk … og nølte ikke med å angripe målvakten til landslaget vårt, Domenico Tedesco! «Jeg ble overrasket over å høre landstrenerens pressekonferanse i ettermiddag, der han ga en delvis og subjektiv versjon av en privat samtale vi hadde etter kampen mot Østerrike. Det er ikke første eller siste gang jeg har snakket med treneren om garderobespørsmål, men han bestemte seg for å gå offentlig ut med det. Dette er første gang å gjøre det. Jeg er dypt skuffet over denne oppførselen, og jeg vil påpeke at uttalelsene hans ikke stemmer overens med virkeligheten.»

Før han ga sin versjon av fakta langt unna italiensk-tysk taktikk. «I denne samtalen, mens jeg søkte det beste for laget, ba jeg ham forklare og ta avgjørelser for å unngå situasjoner som har skadet landslaget vårt tidligere. Å være eller ikke være kaptein for landslaget vårt er ikke et valg eller en tilfeldig avgjørelse. Det burde være hans avgjørelse og det var det jeg forklarte ham. Jeg prøvde. Dessverre nådde jeg ikke målet mitt… Jeg vil understreke at jeg ikke krevde noe i alle fall, og jeg snakket med lagkameraten min Romelu Lukaku for å avklare evt. omstendigheter knyttet til denne situasjonen. I motsetning til det som ble sagt, ønsker jeg også å presisere at jeg ikke hadde noen diskusjon med en annen lagkamerat om denne saken. »

Til slutt sier Real Madrid-keeperen i dag, i likhet med sin far, at skaden tvang ham til å pakke kofferten, i motsetning til hva Domenico Tedesco hevdet. «I går ettermiddag (søndag) hadde jeg en sjekk for et problem med høyre kne. Min klubbs medisinske team og landslagets medisinske team har vært i kontakt og har tatt beslutningen om å la meg forlate treningssenteret. »

Så hvem lyver? Hvem forteller sannheten? Det får vi aldri vite. Men uansett er vi ikke ferdige med å høre om denne berømte «Courtois-affæren».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *