Thierry Henry sier at han ikke lenger anerkjenner Arsenal blant fansprotester mot Stan Kronkes rettigheter Fotballnyheter

Thierry Henry sier at han ikke lenger anerkjenner Arsenal etter klubbens mislykkede forsøk på å splitte seg i Super League.

Arsenal var et av de seks Premier League-grunnleggerne av splittet rivalisering, men trakk tilbake sitt ønske om å bli med i ligaen etter et 48-timers tilbakeslag.

Tusenvis av fans protesterte utenfor Emirates Stadium fredag ​​kveld før 1-0-nederlaget mot Everton, og ba om salg av eier Stan Kronke.1:02

Hundrevis av Arsenal-fans har uttrykt sin misnøye over Gunners ‘engasjement i den mislykkede European Super League og har bedt eieren Stan Cronke om å forlate klubben.

Henry er klubbens ledende scorer og beste spiller gjennom tidene Arsenal sluttet seg til Wenger i å kritisere Arsenals eierskap offentligKlubbresultater og kjerneverdier.

“Jeg kjenner ikke igjen klubben min, hva som skjedde nå, det gir ingen mening for meg å prøve å bli med i en liga der de er stengt,” sa Henry. Telegraf.

“De driver klubben som et selskap, ikke en fotballklubb, de viste hånden.Arsenal-supportere protesterer mot Stan Kronke utenfor Emiratene1:13

AFTVs Robbie Lyle sier at Arsenal-fans vil endre eierskap og ønsker en tysk stil for å engasjere fans.

“Det kan ikke forstå kjerneverdiene i fotball, og pengene kan være for mye av en test. Men uansett hva de er, misforsto de det. Dårlig feil.

«Som de fleste var jeg veldig sjokkert og kunne ikke tro åpenbaringen.

“Jeg har aldri snakket før, men det som skjedde nylig fikk meg til å innse fansen, dette er klubben din. Dette er klubben din, og jeg er Arsenal-fan.Arsenal 0-1 Everton2:53

Gratis å se: Høydepunkter fra Evertons seier over Arsenal i Premier League

“Jeg er stolt av hva fansen har oppnådd. Ikke bare Arsenal-fansen, men alle fansen. Resultatet har vært en seier for fotballen.”

Svensk millionær Daniel Ek, medstifter og administrerende direktør for musikkstreamingtjenesten Spatify, har kunngjort sin interesse for å kjøpe Arsenal Hvis du bestemmer deg for å følge samtalene om å selge Kronke Sports & Entertainment (KSE).

Direktør for Arsenal Josh Kronke, sønn av hovedeieren Stan, sier at han ikke har “noen intensjon om å selge.” De mente også at de fortjente å “fortsette i vår posisjon som forsvarere” av klubben.

READ  Ed Woodward vil velge Manchester Uniteds neste administrerende direktør før han slutter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *