Thomas Duchess begynte å møte Frank Lampard, selv om Chelsea hadde gjort ham til sjef

Frank Lampart sendte en lykkemelding til Thomas Tussle, og de vil møtes når låsebegrensningene er over.

Touchel understreket også at klubben hadde forsikret ham om at det ikke var «hans skyld» at Lampard ble sagt opp fordi fansen fortsatt var splittet. Chelsea Nylig ledelsesendring av.

Chelsea-legenden Lampard ble hevdet på mandag og Touchel ble hentet med en gang, med den tidligere Paris Saint-Germain-sjefen som godtok at de var gode sko å fylle.

Touchel sa: ”Personlig har jeg den største respekten for ham og hans arv.

“Da jeg fikk en melding i morges, var det hyggelig å ha en personlig melding som gratulerte meg og sa at vi kan møtes i fremtiden hvis dette er mulig.

Touchel sier at Frank Lampard allerede har sendt ham en melding etter å ha tatt ansvaret for Chelsea

«Jeg anser det som en stor, stor skuffelse i antall fans å se Frank sparket. Jeg sa dette i min første uttalelse. Jeg kan bare si det igjen, jeg har den største respekten.

“Jeg var en stor fan av Frank som spiller, og det var en glede å se ham spille, hvordan han spilte, hvilken personlighet han spilte med.

«Chelsea var en av nøkkeltallene for å bevise på 90 minutter hva det var: om alvor, hengivenhet, vinnermentalitet.

«Men de siste 72 timene har klubben gjort det klart for meg at dette ikke er min feil. Klart ikke min feil. Jeg kan ikke endre situasjonen for ham. Avgjørelsen ble tatt, jeg fikk muligheten, men jeg mener det jeg sier. Så ærlig talt har ingenting endret seg der.

READ  Temple slår i hjel for å ta Barcelona forbi Real Valladolid før El Clsico | La Liga

«Jeg håper det ikke blir noen tilbakeslag for fansen fordi det er vanskelig for laget. Som alle lag trenger vi våre supportere.

Hvor vil Chelsea ende denne sesongen, ledet av Toussaint? Legg igjen kommentaren nedenfor.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *