Thomas Duchess ble erstattet av Chelsea for å erstatte Frank Lampard

Frank Lampard blir sagt opp av Chelsea innen 24 timer etter at han kom til klubben FA-seier mot Luton TownBle Thomas Thuchel utnevnt til å erstatte ham.

Bekreftelse forventes å komme i dag etter at Chelsea-spillere fikk beskjed om å ikke klage på treningsfeltet før mandag ettermiddag.

Da Chelsea utarbeidet en uttalelse, gikk en tekst rundt hele tekstteamet mandag morgen for å fortelle dem at trening var forsinket.

Lampard ble invitert til å møte styremedlemmer i Chelsea for å høre nyheten innen 18 måneder etter at han signerte en treårig avtale som Chelsea-hovedtrener.

Chelsea har ikke kommentert situasjonen, men det er forstått at han vil erstatte tidligere Paris Saint-Germain-manager hertuginne Lampard.

Lampard håpet at han skulle få tid til å snu Chelseas verste Premier League-form, og at FA-cupseieren over Luton var et skritt i riktig retning.

Men Chelsea-eieren Roman Abramovich bestemte seg for å opptre i et forsøk på å opprettholde Chelseas håp om å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League.

Toussains besøk tar sikte på å avsløre det beste av Chelseas to største sommersigneringer – hans tyske Kameratene Timo Werner Og Guy Howard.

Til tross for at han presterte bra, savnet Werner en straff iotones seier, mens Howard dukket opp sent.

Toussains avtale vil bli ansett som noe risikabelt med tanke på Chelsea Advarte ham Under regjeringen til Antonio Conte falt han sammen med sine tidligere sjefer.

Lamparts avgang kan utløse kontrovers blant Chelsea-fansen, spesielt de som har idolisert ham siden den tidligere midtbanespillets dager, da han ble klubbens rekordscorer.

Lampard sa før Luton Town-spillet: «Jeg er først og fremst en fighter. Som spiller var jeg i stand til å tjene penger på spillet.

READ  Chow angrer ikke på at han forlot Alpine

«Jeg trenger ikke å gå inn igjen. Jeg kom tilbake med lyst til å vinne. Jeg har ingen blink. En spiller jeg kjenner vil ha tøffe tider og ting du ikke kan kontrollere som deg selv.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *