Thomas Party dropper Instagram-innlegget om Michael Artetas Arsenal-utvalg og Slavia Brock

Arsenal forventer at UEFA går videre til semifinalen i Europa League for andre gang på tre sesonger da de drar til Snovo Stadium for å møte Slavia Brock i andre etappe i kvartfinalekampen i kveld.

De GunnersSlavia ble holdt til en uavgjort 1-1 i første etappe sist torsdag på Emirates Stadium, hvor de avsluttet et firespill ubeseiret løp, og slo Sheffield United 3-0 på Pramal Lane søndag kveld.

Tomas Holmes stoppet den dramatiske senetrekningen for tsjekkisk dekor Nicola Pepe Med fire minutter igjen på klokka tok Gunners ledelsen.

Laster inn video

Videoen er ikke tilgjengelig

Det betyr at Slavia har fordelen av å ha et mål i navnet sitt før de starter i kveld, noe som betyr at Arsenal ikke har noen sjanse til å gå videre til de siste fire og bestille en semifinaledato mot Villarreal eller Dynamo. Zagreb.

Selv om Gunners kommer til å bli sterkt gransket denne kvelden, har Slavia allerede slått ut Leicester City og Rangers for de siste åtte, med en følelse av selvtillit som går gjennom nervene etter å ha registrert en profesjonell seier mot dem Sunday Plates.

Det er imidlertid ingen tvil om at Gunners vil føle vekten på skuldrene Europa League Det eneste håpet er å løfte sølvtøy denne sesongen.

Før avsparket, sjefen Michael Arteta Gunners har understreket viktigheten av å gå videre til de fire siste.

“Dette er veldig viktig for oss, dette er klubben vår,” sa spanjolen under pressekonferansen før kampen onsdag. “Det er ikke personlige interesser, det er en kollektiv interesse at vi ønsker å gjøre det bedre i hver kamp.

READ  Chris Wilder møter Sheffield United som forlater klubben | Sheffield United

“Morgendagens kamp presser oss til semifinalen i en europeisk turnering. Det er her klubben skal være. Derfor må vi tjene det i morgen.”

Før kveldens kamp fikk Arteta det unødvendige stresset med å ikke kunne gi et definitivt svar på om Martin Odegaard eller ikke. Bear-Emerick Abameyang Gå på prøve, noe som betyr at han står overfor et rot i angrepet. Begge savnet helgen på grunn av ankelskade og sykdom.

Imidlertid har Arteta mange muligheter for midtbanen med Granite Shaga, Danny Cephalos, Mohamed Elneni og Thomas Party er alle i form og tilgjengelig for valg.

Men Shaga kunne fortsette på venstrebacken for å erstatte den skadede Kieran Tyrney, noe som betyr Cephalos, Elneni og Parti Skaper Artetas midtbanesenter.

Når de tre bringer sine egne kvaliteter til bordet, vil midtbaneansvarlig være i forkant av partiet og fange et av de to stedene.

Hvis det var noe av hans siste innlegg på sosiale medier, kan det ha vært det.

Før han startet, tok Thomas festen til Instagram.  (Bilde: Thomas Party på Instagram).
Før han startet, tok Thomas festen til Instagram. (Bilde: Thomas Party på Instagram).

Den tidligere Atletico Madrid-stjernen ble tatt til Instagram like før kampen i kveld, og har lastet opp en tilpasset salgsfremmende grafikk med sine bilder og avsparktid og sier at han er veldig i kø for å starte kveldens krisemøte.

Interessant nok har andre medlemmer av Arsenal-troppen gjort det samme siden sesongstart, inkludert Willian og Gabriel Martinelli.

Imidlertid ble andre spillere tidligere kun kalt på den alternative benken, ikke i startoppstillingen.

Ønsker du alle de siste nyhetene rundt Arsenal Football Club direkte til innboksen din?

READ  De ble sverget inn av PSG-dommeren under nederlaget i Manchester City Paris Saint-Germain

Selvfølgelig gjør du det.

Ved å abonnere på vårt Arsenal-nyhetsbrev, vil du motta e-post to ganger daglig, med fokus på alle de siste nyhetene fra Emirates Stadium.

Og ikke bare det, du vil få eksklusivt innhold fra klubbforfatterne Chris Wheatley og Gaya Kainak før noen andre.

I tilfelle Gunners vil du ikke gå glipp av en eneste ting.

Hvordan registrerer du deg?

Det er enkelt og tar bare noen få sekunder.

Skriv inn e-postadressen din i boksen øverst i denne artikkelen – eller en artikkel i Arsenal-delen av Football. London – med tittelen “Få de største daglige historiene på e-post” og klikk “Abonner”.

Alternativt kan du Klikk her Trykk på Arsenal-boksen for å abonnere på Gunners-nyhetsbrevet vårt.

Hvis du senere bestemmer deg for at du ikke lenger vil motta e-post, kan du følge lenken for abonnementet i et av nyhetsbrev – men vi tror ikke du vil.

Siden han begynte i Gunners fra Atletico i oktober, har partiets første sesong i Storbritannia vært plaget av skade klager, noe som betyr at han har slitt med å komme inn i en konsistent rytme.

Imidlertid har midtbanespilleren, som søkte hjelp mot Sheffield United på søndag, blitt omtalt konsekvent de siste ukene, og ga ham håp om at formuen hans vil endre seg. Siden han begynte i klubben, har Ghana International løftet 23 opptredener, med tre assistanser.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *