Thomas Tuchell gledet Chelseas svar på West Brom-tilbakeslag Champions League

En lykkelig Thomas Touchel berømmet Chelseas lidelse Avgjørende 2-0-seier Helt fra bunnen av Champions League-kvartfinalen mot Porto ga han svaret deres over en sjokkerende helg West Brom mislyktes Å forene spillerne sine.

Velopptatte mål fra Mason Mount og Ben Sylvel, den første spilleren som scoret i turneringen, var til slutt en komfortabel seier i Sevilla til tross for at Touchel aksepterte Chelsea Treffer sjelden full flyt. Presset var på å hoppe tilbake etter et 5-2-tilbakeslag lørdag, som var Tysklands første nederlag, og dagen etter var Antonio Rodriguez og Keba Arisabalaka enda mer fruktbare da de kolliderte i trening dagen etter.

“Det vil alltid være tilbakeslag i fotballen og å hoppe tilbake i den er den største utfordringen,” sa Tuchell. “Vi har hatt mye suksess sammen, mange gode resultater. Nå er vi tapt sammen, nå har vi en reaksjon etter et tap, det er viktig å sette oss sammen og ha tillit. [West Brom] Konkurranse, rent mål og vinn. “

Hertuginne beskrev reaksjonen som “helt nødvendig” og sa at det så anspent ut før Chelsea tok ledelsen med Mount’s utmerkede rackingdrift, det eneste forsøket på en vanskelig åpningsperiode. “Vi var litt nervøse fordi vi var litt nervøse, ikke nøyaktige, ikke frie nok, i første omgang,” sa han. “Livet var vanskelig Porto Viste mye kvalitet. Vi aksepterer at vi også trenger litt flaks for å unnslippe med et rent ark, men vi sa i dag etter å ha tapt en rar kamp som denne sist lørdag [among] Treningspersonalet sier at den beste situasjonen er å forberede et rent ark umiddelbart. ”

Rodrguez, som var på benken mot West Brom med Arsenal, kom tilbake til startoppstillingen og viste solid prestasjon ettersom Chelsea ble mer komfortabel etter den første frykten. Hertuginne har satt av personlige komplimenter til sine målscorere, men roste viktigheten av Mountain Starter i å sette opp en base for andre etappe neste tirsdag.

“Det er et veldig viktig mål, et fjernt mål som beroliger alles nerver litt,” sa han. “Det er ikke et enkelt skudd, men Mason er veldig nøyaktig når han avslutter.” Sylvester var den andre som ble hengt i kulden, “veldig viktig,” sa han.

READ  Mason Greenwood: Man UTD-spiss Edinson Cavani 'gjør alt riktig som fotballspiller' | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *