Tidligere Arsenal-overgangssjef Sven Mislindad presenterer sentralt råd til Liverpool

Sven Mislindad, tidligere rekruttering av Arsenal-manager, ga Liverpool noen viktige råd om fristen – før de røde sprøyter penger inn i en ny midtstopper.

Tyskeren, kjent som Diamond Eye for sin evne til å oppdage talent, hadde gode venner med J ர்க rgen Klopp og fant et godt sted for ham å svare på et presserende spørsmål.

Mislindad, som møtte Klopp i Borussia Dortmund hvor han var sjefsspeider, er den nåværende sportsdirektøren i Stuttgart.

Med støtte fra Misslinds kunnskap om Bundesliga, tok Klopp kameratens hjerne over Ozan Kabak, som Liverpool Var veldig ivrig etter å signere på fristen.

Etter Mislindats anbefaling flyttet de røde til midtstopperen.

Sven Mislindat ga viktige råd til Liverpool dagen for fristen

Sa Mislindat Idrettsutøvere: “Jeg sa til Jurgen at han var en flott fyr.

«Den beste stemningen, den beste karakteren, den mest aggressive. Han er en [Dejan] Lowren type spiller. Forsvars- og opposisjonsboksen er veldig god i lufta. «

Liverpool sa ja til å betale et lån på 1 million dollar til klubben, og lovet ytterligere 500 000 dollar etter et visst antall opptredener.

Liverpool signerte Ozan Cup dagen for fristen
Liverpool signerte Ozan Cup dagen for fristen

De røde har også muligheten til å gjøre avtalen permanent på 18 millioner m på slutten av denne sesongen, men er ikke forpliktet til å gjøre det.

Liverpool fullførte Ben Davis «signering på fristen, og brøt midtstopperen fra Preston for bare 1,6 millioner dollar. Spillere er hentet inn for å lette presset på Liverpools skadeskadede forsvar.

READ  "Jeg gjorde alt jeg måtte gjøre..."

Vinner Liverpool Premier League denne sesongen? Si ordet ditt her.

* ta opp Speil fotball-e-post her For de siste nyhetene og utveksle rykter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *