Tidligere Daft Punks Thomas Bangalter har annonsert et soloalbum

«Legends» vil bestå av 23 stykker komponert av Thomas Bangalter for balletten oppkalt etter den franske koreografen Angeline Breljocage. I 2021 inviterte koreografen den tidligere Taft Punk til å skrive musikken til balletten hans, og markerte kulminasjonen av samarbeidet hans med Opera National de Bordeaux. «Legends» ble deretter fremført på scenen av ti dansere fra Nasjonalkompaniets ballettkompani.

Med «Mythologies» prøver det tidligere medlemmet av Daft Punk å gjenoppfinne måten han lager musikk på. I følge kunngjøringens pressemelding, trekker artisten ikke på ressursene til elektronisk musikk, men taler til den tradisjonelle kraften til en symfoni, og omfavner den musikalske historien til orkesterballett i en personlig og samarbeidende gest.

I 2018 bidro Bangalter til lydsporet til Casper Noys «Climax». I februar 2021 kunngjorde Daft Punk, som han var medlem av, bruddet deres etter 28 år. Likevel har de to sidekicksen gitt ut en nyutgivelse av debutalbumet «Homework» og et storyboard for deres ikoniske «Around the World» musikkvideo.

READ  "Jeg vil ikke skjule min store sorg for deg"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *