Tidligere Liverpool-sjef Roy Hodgson designet havets fremtid i norsk biltur

Tidligere Liverpool- og England-manager Roy Hodgson håper den endelige FA-cupen mot Tottenham Hotspur søndag blir beklagelig.

Ved UEFA Cup i august 2005 var Marine-sjef Neil Young assistent til den walisiske premierprydtoget da han ble konfrontert med den Hodgson-ledede Viking Stavanger.

Hodgson vil bli utnevnt av Liverpool fem år senere, men Young hjalp sitt eget lag med å ta en biltur til bakken via Norge.

Marine-sjefen – som spilte en nøkkelrolle i ledelsen på grunn av en 24 år gammel fordrevet skulder med Queens Park i Birkenhead Sunday League – har erkjent at han «alltid vil holde seg til ham» på råd fra den fremtidige England-manager.

Young sa til ECHO: ”Det var en del av læringskurven og en flott mulighet.

”Jeg fikk en sjanse mot Viking Stavanger, Roy Hodgson – tro det eller ei – ga et løft til Viking Stavanger i bilen sin da vi gikk for å se dem en uke før vi spilte i UEFA Cup.

“Han var en ekte, åpen og hyggelig fyr, så jeg kunne tilbringe en time i selskapet hans, med noen av hans historier og råd, som en ung trener på den tiden, og det gjorde inntrykk på meg.

«Som søndag er dette et av minnene som alltid vil forbli hos meg.»

READ  Brexit News: Panikk over norsk talekollaps - tråleren sier kaos kan bryte ut om to uker Politikk | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *