Tidligere Trump-sjef Biden har reagert hardt på forsinkelsen av overføringen

I 2018 trakk daværende øverstkommanderende John Kelly fra president Donald Trump seg. I løpet av noen måneder etter at han trakk seg, snakket Kelly med spesialbrevforsker Robert Mueller og hans etterforskerteam, som forsøkte å oppdage russisk innblanding i presidentvalget i 2016, men advokater i Det hvite hus frarådet ham.

Trump sies også å være frustrert over måten Kelly håndterte påstandene mot sin tidligere rådgiver Rob Porter, som er anklaget for å ha misbrukt sine to eks-koner.

Nå tar Kelly en tøff linje mot Trump, og reagerer hardt på Biden-administrasjonen for ikke å ha til oppgave å endre ham.

– Forsinkelse er en økende nasjonal- og helsekrise. Det koster ingenting for den nåværende presidenten å begynne oppgaven med å orientere Joe Biden, Kamala Harris, den nye administrerende direktøren og de gjenværende valgte medlemmene av deres administrasjon, skriver Kelly. Rapportere.

Nesten: Donald Trump pratet da han møtte pressen i Det hvite hus.
Se også

– Katastrofeffekter

Etterretningstolkninger har tradisjonelt vært en av de første tingene den påtroppende presidenten vil motta etter valget, men foreløpig har Trump-administrasjonen nektet å gi Biden slik tilgang. Kelly synes det er helt feil.

– Det vil ha katastrofale konsekvenser for folket vårt, uansett hvilken kandidat de støtter, skriver han.

Kelly trenger ikke å innrømme tapet mot presidenten personlig, men mener at han bør handle som han gjorde når det gjelder grunnloven.

– Det handler ikke om det ene eller det andre partiet, ikke den ene eller den andre kandidaten. Det handler om Amerika, det som er best for folket vårt. Trump må begynne transformasjonsprosessen umiddelbart. Den tidligere ansatt lederen skriver at dette er den rette og moralske tingen å gjøre.

READ  Har vi funnet en ny måte å jobbe på?

Til Politikk Kelly sier, «Å være president er ikke en handling å måtte gå 1609,3 kilometer fra null til en time.

– Det skader nasjonal sikkerhet, som de ansvarlige ikke blir kjent med på jobben, sier han.

Republikanerne er enige

Kelly påpeker i et intervju med Politico at flere høytstående republikanere, inkludert senator James Langford, som sitter i sikkerhetsrådet, senator Marco Rubio, som representerer Florida, og senator Roy Blunt, som sitter i etterforskningskomiteen, har henvendt seg til den påtroppende presidenten. Intelligensforklaringer.

Førstnevnte har sagt at han personlig vil gripe inn hvis Biden ikke har tilgang.

– Jeg synes det er feil at han ikke skal få det. Jeg kjenner Trump bedre enn folk flest, og jeg vet at han ikke vil innrømme nederlag. Han trenger ikke å gjøre det, men han må fortsatt gjøre det beste for landet og nasjonens beste, sier Kelly.

– Lederen for innkommende ansatte vil også ha nytte av å ha samtaler med FBI og NSA for å rapportere informasjon slik at når han tar ansvaret, er han helt klar og komfortabel med de små, mellomstore og store truslene landet står overfor. Motsatt fortsetter han.

Merknader: USAs tidligere president Barack Obama var bare der for å hjelpe Joe Biden i valgkampen. Nå blir denne videoen om ham viral. Foto: ara Paragopama / Instagram. Reporter: Marte Nylocan Hellset / Duplisert TV.
Se også

Kunngjorde vinneren

Desktop Headquarters, CNN, New York Times, NBC, AB og Fox News Hor Alley Den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden har erklært seier i presidentvalget. Flertallet av media ga Biden det endelige resultatet på 306 velgere.

Det trenger 270 velgere for å vinne det amerikanske presidentvalget.

Kelly overtok som administrerende direktør i juli 2017 etter å ha blitt sparket av Raines Prebus. Han var da minister for innenriks sikkerhet. I følge Politico måtte han gå av Trump mistet hodet Med sin strenge lederstil. Kelly, derimot, må kjede seg Presidenten bør fortsette å sette grenser.

READ  Holland er ute av EM 2024-kvalifiseringen med Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *