Tidsendring: Når blir den fjernet?

Tidsskiftesaken har stått i stå i snart to år.

Studietid: 2 minutter

De Natten fra 30. til 31. oktober 2021 skal etter planen endres til vintertid. Klokken 03.00 måtte klokkene våre og andre klokker settes tilbake en time. Så det blir 2 timer. Vi får en times søvn den natten og mister en time med dagslys om kvelden.

Vil dette være den siste endringen? Hvis alle europeiske land blir enige om å forlate tidspunktet for endringer i 2021, har ingen medlemsland uttrykt en preferanse for øyeblikket – skylden til epidemiene, vaksinasjonskampanjene og utvinningsplanene. Som et resultat vil tidsendringen fortsette i noen år til.

Når blir avgjørelsen tatt?

Europaparlamentet har bedt om en forklaring på tidsendringen for oktober 2021. For at prosessen skal gå videre, må spesielt EU-landene lykkes med å synkronisere lovlig tid etter deres smak. Mål: Å unngå den sammenhengende effekten av tidssoner mellom naboland.

Denne saken bør ikke avgjøres umiddelbart ettersom den ikke er på den europeiske dagsorden. Siden beslutningen fra parlamentet om å utsette beslutningen om tidsendringen til 2021, har verken rådet eller kommisjonen fortsatt sitt arbeid: Europarådet har bedt om innvirkning på virkningen av grepet, noe det ennå ikke har gjort. Returnerte hans eksemplar. De siste diskusjonene om saken fant sted i desember 2019, under et møte med europeiske transportministre.

> Fire tips for å forbedre søvnen

> 10-3-2-1-0, Feil måte å sove godt på

READ  EUs militære nyheter: Clegg | Forhindre at verden sender tropper 'innen måneder' når Dale sveiper inn | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *