TikTok-ansatte har en hemmelig knapp for å få en video til å gå viral

Prosedyren, kjent lokalt som «oppvarming», ble holdt hemmelig inntil nå. Denne «varmeknappen», bokstavelig talt oversatt som «varmeknapp», sørger for at enkelte videoer havner på hjemmesiden til et stort antall brukere, uavhengig av seerhistorikk eller personlige interesser.

«Det totale antallet «promoterte» videovisninger representerer en svært liten brøkdel av det totale antallet daglige videovisninger, omtrent 1-2 %, noe som kan ha en betydelig innvirkning på aktiviteten,» forklarer et internt TikTok-dokument innhentet av Forbes. å konsultere.

Et forretningsmål

I et svar til Forbes, erkjente TikTok å promotere noen videoer «for å hjelpe til med å diversifisere innhold og introdusere samfunnet vårt for noen kommende skapere og andre kjendiser.» Imidlertid forsikrer selskapet at «dette innholdet representerer omtrent 0,002 % av videoene som vises i «For You»-feeden, og bemerker at «for innhold publisert i USA er det bare et lite antall mennesker i USA som har muligheten » for å bruke dette verktøyet.

Men det ser ut til at Tiktok ikke bruker denne teknikken utelukkende for å øke innholdsmangfoldet. Den sosiale giganten vil bruke denne praksisen for å øke synligheten til visse influencere og øke potensielle reklameavtaler med merkevarer.

Upassende bruk

TikTok-ansatte har misbrukt dette tilbudet. Tre kilder fortalte Forbes at noen har sendt inn innhold fra sin egen konto eller en kjæres konto, selv om det er et brudd på selskapets retningslinjer. Ifølge et annet dokument, gjennom denne kanalen, fikk en video fremhevet på en TikTok-ansatts konto ved et uhell mer enn tre millioner visninger.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *