Til slutt scoret en stoppspiss – Valerenkas tredje strake 1-1-kamp – mot VG.

Bequestua (VG) (Stop – Valerenka 1–1) Stop Strikers hadde en veldig slank sesong, men Valerenca åpnet scoringen mot Marcus Antonsen (29).

I en klubb med høyt scorende tradisjoner av Daniel Nanskock og Frank Foley er 2020 et år å glemme Stopbecks angrep. Eric Botheim har fortsatt null mål, Darren Matson har ett, Kosuke Kinoshita har to mål (på 20 kamper), mens Malm வை leiesoldat Antonsen tok førsteplassen etter en overgang i sommer, og trakk 1-1 mot Valerenca onsdag kveld.

Matsun må ha scoret i en kamp der Stopbok totalt sett var best, men tolkningen om at bjørnene har scoret lavest antall løp på niende eller sånn i Eldeserion kan sees i det faktum at seks av de sju målsjansene er brent.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og Opos League live på skjermen

– Det gjør vi ikke De. Derfor er jeg så glad på 35 poeng. Vi scorer ikke, og da er det vanskelig å vinne fotballkamper. Men totalt sett prøver jeg å se litt av spillet, jeg prøver å se litt av mulighetene vi har, sa trener John Johnson VG.

– I dag kan vi være fornøyd med en ting. Men med noen kamper igjen, vil det være viktig med tre poeng. Vi bruker ballen veldig lite og er opptatt med å angripe raskt. Doc-Elev Fagermo sier at vi er mer fortjente enn dette, som man ser i Eurosport-intervjuet etter kampen.

Treneren gjorde noen endringer, noe kraft, noe tilpasning, men sikkerhetskopiløsningen ble fullført. Midtbanespilleren Johann Lotre Bizzard løftet ballen i St பெ pecks 16 meter retning, og i den påfølgende luftkampen fikk Matthias Wiljalson Nicholas Bignadell Jr., 18, og Wither Arn Gordonson så fra baken.

READ  Den unge kvinnen kommer tilbake fra Norge

Island slo Marcus Sandberg 1-0 og scoret sitt åttende seriemål på 11 kamper etter en overgang i sommer – og det første etter fire seriekamper. Faktisk hans veldig lange tid uten mål i Valerenca-perioden.

Gordonson kunne faktisk allerede ha scoret tre minutter senere, men ble deretter raskt reddet av Valerencas tidligere keeper, som ble solgt av Roalie Dela.

Resten av omgangen hadde Stopbeck ballen for høyt. Emil Bohinen hadde mye involvering, noe som vanligvis er et godt tegn for Stoke, men det var mange hjørner og lite betong foran motstanderens mål.

Bare Marcus Antonsen hadde en klar sjanse til å score. Sami Skyde traff ballen for Valerenkas forsvar, og Antonsen snudde ballen over til Evan Nasberg, men Nasberg reiste seg fra svimmelheten og blokkerte skuddet med en håndballmarsj i stil med en håndball keeper.

VG Live: Vi fulgte kampen her!

Valerenka gjenopptok angrepet etter pause, men Doc-Elev Fagermos lag så ut til å ha mislyktes. Det var Bart Finney som minnet om en fare i andre omgang, og Henrik Bijartel traff tverrliggeren med en kanon, men Stopeck rullet angrepet etter angrepet.

Emil Bohinen kontrollerte spillet, Oliver Edwardson dryppet, Marcus Antonson, Darren Matson, Sterla Ottason og Cornelius Norman Hansen kom på sjanser. Men ballen gikk ikke inn, bortsett fra målet Christopher Clausen reddet det som kom i stolpene, mens de andre skrek opp og ut.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Eliteserie

  • Champions League-kvalifisering
  • Europa League-kvalifisering
  • Representantkvalifisering
  • Representasjon

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *