Til tross for motstand fra klimaaktivister er de norske øynene olje i stedet for sjømetallgruven

Midt i konkurrerende beskrivelser om at gruvedriftindustrien i havbunnen kan føre til katastrofale klimaendringer, drømmer Norge, et av de rikeste landene i verden, om massemarin marine gruvedrift av edelt gult metall med edle metaller, litium, kobber, sink Oppdaget en stor del av dybhavsforekomster som inneholder kobolt og sølv..

Faktisk, så tidlig som lørdag, sa det norske olje- og energidepartementet at det skandinaviske landet, som har en økonomi på 403,3 milliarder dollar, utviklet en opsjon på å lisensiere flere selskaper til havbruk innen 2023. Norge var det første arktiske landet som høstet metaller fra havbunnen til elektriske bilbatterier og solanlegg med vindturbiner..

Dessuten, mens Oslo har spilt en nøkkelrolle i gruvedriften av dybhavsmetaller i kjølvannet av den plutselige økningen i etterspørsel etter grønne teknologier, kom en fersk kommentar fra landets olje- og energidepartement i kjølvannet av en regjerings kunngjøring tidligere denne uken om at Norge forberedte en miljøkonsekvensstudie om langvarig gruvedrift av edelmetaller..Norge gjennomfører gruvedrift av havbunnsmetall etter en tre års reise

Derfor følger den norske regjeringens siste trekk en treårig reise på arktisk havbunn, mens Oslo sa at de har oppdaget flere dybhavsforekomster av høytverdige industrielle metaller som kobber, sink, kobolt og sølv. Og gull.

I tillegg har Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTSU), som har utført tre års forskning, uttalt at det vil ha en kobberreserve på opptil 21,7 millioner tonn, som er mer enn verdens totale kobberproduksjon i 2019. Med 22,7 millioner tonn sink i norskkontrollerte arktiske farvann.

I mellomtiden deltok ikke NTSU-professor Steiner Lowe Elfmo, som sa at havdyps gruvedrift i den grad det ødelegger metaller ville føre til en permanent endring i det geopolitiske klimaet, ikke i forskningen, etter en regjeringsmelding,Kobberdrift innen norsk jurisdiksjon vil aldri endre utvinningen av kysten, men … det kan være en viktig bidragsyter til å møte fremtidens globale etterspørsel.

READ  Google Maps: Den mest populære funksjonen forsvinner

Dypvanns gruvedrift kan også endre det geopolitiske klimaet. ” I følge NDSU-forskere dannes havbunnsmetaller som finnes i norske farvann i form av polymetalliske sulfider, kjent som «svartrøykere», når de kommer tilbake til overflaten av vulkanske og sjøvannsbærende metaller og svovel.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *