Til tross for Scuderias «fantastiske» sesong, hva har fremtiden for Mattia Pinotto? «Ferrari mye interesse, anmeldelser og rykter»

fremtiden Mattia Pinotto Sjefen for Scuderia Ferrari har blitt avhørt i italiensk presse de siste dagene. Men sjefen for laget «Mest elskede» I Formel 1-historien ønsker ikke disse ryktene å forstyrre laget før sesongens siste Grand Prix.

«Det er en spesiell gruppe som skaper mye interesse, men også mye kritikk og rykter, Mattia Binotto reagerer fra Abu Dhabi. Det har det alltid vært, og det vil det alltid være! Vi har svart på disse spekulasjonene med rapporten, og nå er det viktigste for oss å fokusere på denne helgen og ikke bli distrahert av alt dette.«

Den italienske ingeniøren tok også over sesongen for Scuderia Ferrari, som så ut til å utfordre om tittelen i begynnelsen av året. Max Verstappen Og Red Bull.

«Totalt sett har denne sesongen vært fantastisk for laget. Mattia Binotto gjenopptok. Vi konkurrerte igjen, som var hovedmålet vårt. Vi hadde en fantastisk bil i starten av sesongen, ingen forventet at Ferrari skulle være så sterk! Det viser at vi har gjort det godt i forberedelsene til 2022. Bilen var rask, men sesongen var ikke perfekt og vi hadde mange opp- og nedturer. Det er et par ting vi kunne ha gjort bedre, og bilen er ikke fullt så rask som rutenettet i dag. Vi vet at vi må gå videre og gjøre noen ting annerledes. Bilen skal være rask, som er grunnlaget for å vinne løp. Vi vil ha mye arbeid å gjøre i vinter, men som et team skal vi snu ting.«

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *