Til tross for sin skade forblir Romelu Lukaku hos de røde djevlene

Slutten på falsk spenning. Timer før «deadline» – 24 timer før avspark mot Canada, kunne de røde djevlenes senter-26 fortsatt bli flyttet av medisinske årsaker – bestemte Roberto Martinez og hans medisinske stab å beholde Romelu Lukaku i troppen. Ikke noe overraskende. For det første vet vi viktigheten av «Big Roma» i sentrum av djevlene. Da blir håpet sterkere om at han skal være klar til kampen mot Kroatia 1. desember. Hver gang han snakker, nevner Martinez at favorittspissen hans følger regimet som planlagt etter muskelgjenoppretting.
videoer

Inter Milan-spissen, som kom tilbake til Champions League-kampen mot Plesson, scoret et mål i neste kamp mot Sampdoria før han kjente friske smerter i venstre lår. Spørsmålet om hans tilstedeværelse i verdenscupen ble avgjort to timer før den offisielle kunngjøringen. Til slutt inkluderte Martinez ham i hans 26, og gjentok at en endelig avgjørelse ville bli tatt 22. november, dagen før den første gruppekampen. Så Lukaku er virkelig i djevelens gruppe. Han er nesten sikker på å gå glipp av de to første kampene mot Canada og Marokko. Batshuayi eller Obanta bør glemme at Belgia ikke er den beste målscoreren i internasjonal historie.

I mellomtiden fortsetter Lukaku sine private økter. Mandag var han den eneste fraværende på skurtreskeren, og Thomas Meunier kom tilbake etter å ha gått glipp av forrige dags økt på grunn av en medisinsk undersøkelse av kinnbenet.
videoer
videoer

READ  Minister sa at Storbritannias regjering kanskje ikke lovfører for å stoppe European Super League | European Super League

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *