Tilbake i MotoGP krasjet Marc Marquez (igjen) under EL3 i Aragon

Mark Marquez Han er tilbake på MotoGP denne helgen etter mer enn tre måneder borte. Spanjolen, som ble operert i høyre hånd i begynnelsen av juni, har tydeligvis ikke mistet sin dårlige vane med å falle. Marquez testet asfalten denne lørdagen under den 3. frie treningstimen før han kvalifiserte seg til Argonne MotoGP i Spania.

En liten skli for Honda-rytteren som fullførte løpet i grusgraven og løp tilbake til pitlane, mens den sterkt skadede sykkelen hans ble tatt ut av stewardene.

Tilbake i salen noen minutter senere kunne Marquez signere noen raske runder. Etter tre gratis treningsøkter endte han på 12. plass.

I en tunnel hvor han har slitt med å se et resultat siden juli 2020, klarte ikke den seksdobbelte verdensmesteren å gjenvinne sin tidligere form, slik at han kunne dominere motstanderne med en mesterlig hånd.

Som lider av diplopi (dobbeltsyn), har Marquez siden forsterket grå stær og har allerede gått under biljarden 4 ganger. Etter å ha klart å vinne ytterligere tre Grands Prix forrige sesong, håper den 29 år gamle sjåføren å riste av seg ulykken som har forfulgt ham i mer enn to år.

READ  Formel 1 | Alonso har "ingenting å si" om Okans "ekstreme" forsvar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *