Tinder lanserer sitt abonnement til €500 per måned

Dette avanserte abonnementet, kalt Tinder Select, gir sine brukere mange fordeler og privilegier. Dette tilbudet er imidlertid ikke tilgjengelig for alle, da du må søke på Tinder i håp om å få disse fordelene.

Som nevnt BloombergTinder har introdusert et nytt abonnement priset til €500 per måned. Derfor er det nødvendig å beregne $6000 for det årlige abonnementet. Dette super premium-tilbudet er foreløpig kun tilgjengelig i USA og heter Tinder Select.

Det er nok å si at det er et spørsmål om valg for dette nye abonnementet. Faktisk må brukeren som ønsker å abonnere på dette tilbudet først » Gjelder Tinder Select » Håper jeg får tilgang til dette abonnementet. Tinder vil også sende invitasjoner til noen av sine mest aktive brukere.

Etter appens analysefase vil Tinder tilby Tinder Select til «mindre enn 1 % av Tinder-medlemmer» for en «mer premium-opplevelse».

som Han forklarer det Tinder- og Tinder Select-brukere vil kunne dra nytte av visse fordeler som: sende meldinger selv om det ikke er noen treff (opptil to ganger i uken), ha høyere sjanser for å matche (utvalgt profil, prioritert profil), dra nytte av VELG merke eller skjul annonser Eller til og med test nye funksjoner før noen andre.

Dessuten gir Select-modus deg tilgang til «Mest populære Tinder-profiler» og «Møt noen». [te] Overholder 100 %.

For at en Tinder-bruker skal kunne sende inn søknaden sin, må vedkommende sende inn på kontoen sin: 5 følelser, 4 bilder, en biografi på minst 15 tegn, intensjonene deres og et Tinder-sertifikat. Datingappen spesifiserer imidlertid at de som ikke oppfyller disse kriteriene fortsatt kan søke. De vil imidlertid bli bedt om å oppdatere profilen sin under søknadsprosessen.

READ  "Alt i detaljhandelen kan være franchise på et eller annet tidspunkt."

For de som lurer, kan Tinder Select-abonnementet på $500 per måned kombineres med et Tinder Plus-, Gold- eller Platinum-abonnement. Vær oppmerksom på at dette tilbudet kun er tilgjengelig på appen, nettplattformen påvirkes ikke.

Det gjenstår nå å se om dette nye banebrytende abonnementet finner sitt publikum.

_
Følg Gecko videre FB, Youtube Og Instagram slik at du ikke går glipp av noen gode nyheter, spørrekonkurranser og tilbud.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *