Tjen 1 million millioner om dagen for skapere i India

Med sikte på å engasjere publikum i en kontinuerlig periode, presser nettsteder på sosiale medier sine grenser for å bringe hurtige skjemaer til bordet fra tid til annen. Som et nytt medlem i spillet har Snapshot lansert ‘Spotlight’, en ny underholdningsplattform for brukere i India. Les også – Hvordan ta et skjermbilde på Snapshot uten at den andre vet det?

Den nye underholdningsplattformen som er tilgjengelig på Snapshot-appen gjenspeiler det populære Dictoc og Instagram-hjulene kort videoformat. Nettstedet, som har brukeropprettet innhold, skal ha hatt mer enn 100 millioner brukere i januar. Les også – Nyttårsbilde: Hvordan kjøre nyttårsfiltre på Android og iOS?

Selv om Spotlight sies å være en diktatorklon, la Snapshot til noen interessante funksjoner som skilte underholdningssiden fra konkurrentene. Les også – Snapshot’s astrologiske funksjon lar deg teste kompatibiliteten din med vennene dine

Snapshot Spotlight Entertainment Platform: Hva er nytt?

I motsetning til Dictoc eller Instagram-hjul, inkluderer ikke Spotlight muligheten for offentlige kommentarer. Denne innsatsen er gjort for å beskytte skaperne av den potensielle plattformen på populære sosiale mediasider mot trakassering. Annet enn det, trenger ikke en bruker å opprette en offentlig konto for å legge ut sitt ‘originale innhold’ på plattformen. Du kan bruke en vanlig konto med standard personverninnstillinger for å legge ut innhold.

Tillater plattformskapere å poste anonymt. Innholdet må imidlertid være originalt og ikke gjenstand for kopiering fra andre nettsteder. Snapshot sies å bruke menneskelige og AI-muligheter for best gjennomgang for å sjekke hva slags innhold som blir publisert i Spotlight.

En annen interessant funksjon i Spotlight er dens evne til å dele videoer i kortformat på andre nettsteder, inkludert Twitter. I tillegg kan skapere også tjene penger. For dette formål bringer Snapshot en million 1 million plan per dag for Spotlight-brukere i India. Snap har imidlertid en viss grense for antall visninger i et innlegg, og skaperne er berettiget til å betale når grensen er nådd.

READ  Norge deporterer lastebilsjåfør for ikke å bruke iskjeder

Spotlight Entertainment Site: Hvordan bruke det

Åpne Snapshot-appen på enheten din
Når applikasjonen starter, sjekk avspillingsknappen i nedre høyre hjørne
Ved å trykke, vil det poppe opp søkelyset
-Du kan bla og trykke på “Heart” -ikonet hvis du vil ha noe innhold
-Trykk på Snap Camera-ikonet for å skape søkelyset

Det er verdt å merke seg at den nye Spotlight underholdningsplattformen også utvikler seg for brukere i Mexico og Brasil. Den er allerede tilgjengelig i USA, Canada, Australia, New Zealand, Storbritannia, Irland, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Frankrike.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *