To ingeniører kritiserer Elon Musk på Twitter og får sparken på stedet

Kaos. Dette er strategien valgt av Elon Musk Siden overtakelsen av Twitter. Bevis igjen med utvisning av to utviklere live på nettet. Siden ankomsten av milliardæren for to uker siden i spissen for den blå fuglehalvdelen 7000 fondsansatte er allerede sagt opp eller sagt opp. Og hun er ikke i ferd med å stoppe.

Nylig slo guvernøren til igjen. Faktisk mistet Eric Fronhofer og Ben Leeb, to ingeniører fra fondet, jobben umiddelbart. grunnen ? De to mennene stilte spørsmål ved Elon Musks ord under en debatt om Twitters opptreden på det sosiale nettverket.

13. november ba Elon Musk om unnskyldning for den dårlige ytelsen til Twitter-appen for Android I flere land de siste dagene. Da svarte Eric Fronhofer på nettet: «Jeg har jobbet på Twitter for Android i omtrent 6 år, og jeg kan si at det er feil». Ord bekreftet av Ben Lieb som beskriver seg selv som «Tidligere teknologileder for Twitters tidslinjeinfrastruktur». Han bekrefter også at hans nye sjef ikke har noen — Jeg aner ikke hva han snakker om.. Diskusjon utvidet med en serie brev.

Dagen etter sparket Elon Musk sin ansatt. «han har sparken»Han twitret grovt. Tweeten har siden blitt slettet. I mellomtiden bekreftet Ben Lieb at han hadde møtt samme skjebne.

For Forbes forklarte Eric Fronhofer veien til riksrettssaken hans. Etter fem korte timer med denne diskusjonen ble tilgangen til datamaskinen hans avbrutt. Han hevder også at han ikke har mottatt noen offisiell kommunikasjon fra bedriftsledere angående denne tvangsavgangen. «de er feige»Han fortalte våre kolleger, når vi snakker om ledelse. Han ga også detaljer om atmosfæren i selskapet siden Elon Musk tok over. «Ingen stoler på noen i selskapet lenger»Fortsette. «Denne nye ledelsen er i grus. Hvordan kan den fortsette å operere i et slikt klima? Ansatte stoler ikke på ledelsen. Mens ledelsen ikke stoler på ansatte. Jeg er veldig bekymret for Twitters umiddelbare fremtid for hvordan vi behandler arbeidere.»

READ  Ryanair investerer ytterligere €92 millioner i Charleroi og lanserer 5 nye destinasjoner

Bevis på dette, hvis vi vet at lederen ikke liker å bli latterliggjort, så liker han heller ikke selvmotsigelse. Veldig vanskelig situasjon. Spesielt for den selvkvalifiserte Elon Musk «absolutt ytringsfrihet».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *